1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-03-2016 13:26

Μαυρικίδης: «Δεν θα γίνουμε δούρειος ίππος του χουλιγκανισμού»

Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης με αφορμή την ανακοίνωση του Παναθηναικού, μετά το τέλος του ημιτελικού στο final four του κυπέλου, μεταξύ του Παναθηναικού και της Κηφισιάς, δήλωσε:



 

«Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε υψηλού επιπέδου βόλευ, με εξ'ισου πολύ καλές διαιτησίες, που σε καμία περίπτωση δεν διαμορφωσαν στο παραμικρό, αποτελέσματα. Εμείς δεν πρόκειται να εμπλακούμε στη βιομηχανία παραγωγής ανακοινώσεων και στο κυνήγι φαντασμάτων, για να λύσουν κάποιοι τα εσωτερικά τους προβλήματα. Οι Ελληνες διαιτητές εχουμε αποδείξει ότι εχουμε την ικανότητα, αλλά και την εμπειρία, στον βαθμό που μας αναλογεί να μην γίνουμε "δούρειος ίππος" για την εισαγωγή του χουλιγκανισμού στο βόλλευ. Καλούμε και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς, να συμβάλλουν με έργα όχι με λόγια σε αυτή την προσπάθεια».



















9 σχόλια

  • Comment Link Κοκοτσάκης Βασιλειος(ορθή επανάληψη) Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 11:52 posted by Κοκοτσάκης Βασιλειος(ορθή επανάληψη)

    Απόλυτα κατανοητό φίλε Χρηστο,σε ευχαριστώ.
    Όσο για σένα ανώνυμε υβριστη η διάφορα μας είναι ότι εγώ έχω ονοματεπώνυμο( όχι βέβαια αυτοκρατορικό) και δεν είμαι δειλός να κρύβομαι σαν εσένα.
    Τίποτε άλλο....

  • Comment Link Κοκοτσάκης Βασιλειος Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 11:50 posted by Κοκοτσάκης Βασιλειος

    Απόλυτα κατανοητό φίλε Χρηστο,σε ευχαριστώ.
    Όσο για σένα ανώνυμες υβριστη η διάφορα μας είναι ότι εγώ έχω ονοματεπώνυμο( όχι βέβαια αυτοκρατορικό) και δεν είμαι δειλός να κρύβονται σαν εσένα.
    Τίποτε άλλο....

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 14:47 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Φιλε Βασιλη .προφανωσ τα Ελληνικα μου δεν ειναι καλα για να μην γινομαι κατανοητος.ΕΙΜΑΙ ΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ΅ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ. Εγω μιλουσα μιλω και θα μιλω για το δικαιωμα του πενταλεπτου τηλεοπτικης προβολης σε θερμους (χωρις λογο υπαρξης) με ανουσιες δηλωσεις (ορα απαντηση ΠΑΟ)

  • Comment Link kvnnos Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 14:09 posted by kvnnos

    Κοκοτσάκη..είσαι ο "αμερόληπτός" δικαστής όλων..
    άντε κάνε μεταγγραφή στο ποδόσφαιρο...σε βαρέθηκε η ελληνική διαιτησία και η Κρητική αυτοκρατορία σου...

  • Comment Link Κοκοτσάκης Βασιλης Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 09:18 posted by Κοκοτσάκης Βασιλης

    Φίλε Χρηστο και το εννοώ το Φίλε.... Ή διαιτητική απόδοση στον συγκεκριμένο αγώνα είναι άξια κριτικής από τον κάθε ένα , άλλωστε η δημόσια προβολή το επιτρέπει κάτι αντικειμενικό τρόπο.
    Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ ως όφειλε προσπάθησε να απαντήσει στο όνομα όλων των διαιτητών σε σχόλια σε βάρος της διαιτησίας και όχι σε βάρος των διαιτητών του συγκεκριμένου αγώνα.
    Σίγουρα ο χώρος μας έχει προβλήματα προβλήματα που δεν λύνονται με δημόσιους αφορισμούς, αλλά με προτάσεις και κυρίως συμμετοχή και συνευθυνη όλων μας και κυριως ημών που έχουμε αποχωρήσει για θεσμική αλλαγή που θα επιτρέψει και την συμμετοχή προσώπων στα όργανα.....
    Ή άκριτη ,άδικη και αποσπασματική κριτική απαξίωσης προσώπων και οργάνων, δεν συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ