Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2015 12:56

Αριστοτέλης Σκύδρας: «Έντονη σκέψη για το δόλο των αποφάσεών της»

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της διαιτητού Αναστασίας Τότλη στον αγώνα κορασίδων της ΕΣΠΕΜ με τον Ίκαρο Έδεσας. Δείτε την ανακοίνωση:

Σήμερα 07/11/2015 για το πρωτάθλημα κορασίδων τις ΕΣΠΕΜ στον αγώνα μεταξύ του ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις από τις αποφάσεις της διαιτητού ΤΟΤΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ.ΟΙ αποφάσεις τις συγκεκριμένης διαιτητού ήταν απαράδεκτες μονομερής χωρίς υπόσταση γνώσης διαιτησίας και φυσικά με έντονη σκέψη για τον δόλο τους.

H συγκεκριμένη διαιτητής πρέπει μάλλον να ξαναπεράσει τη σχολή διαιτησίας γιατί δεν γνωρίζει τους βασικούς κανόνες διαιτησίας(χειροσημανση σφυρίγματα, πότε και πως σταματάει το παιχνίδι επανάληψη φάσης συμπλήρωση και κλείσιμο φύλλο αγώνα(παρακάτω σας παραθέτουμε και το φύλλο αγώνα, στο οποίο είναι υπεύθυνη να ελέγξει και να υπογράψει.

Στο συγκεκριμένο δεν υπάρχουν οι πόντοι, αλλαγές ταιμ άουτ της ομάδας μας στο 5ο σετ παρόλο αυτά υπάρχει η άθροιση των συνολικών πόντων όλων των σετ λογιζοντας κατά την άποψη της ότι οι πόντοι μας στο 5ο σετ ήταν μηδέν. Επίσης όλες οι αμφίρροπες αποφάσεις υπέρ της ομάδας μας είχαν πρώτα χειροσήμανση προς την αντίπαλη ομάδα και μετά από δευτερόλεπτα έρχονταν η σωστή κατάδειξη.

Σφύριγμα για σέρβις σταμάτησε με νεύμα και σήκωμα του χεριού χωρίς σφύριγμα επανάληψης για να δοθούν οι θέσεις από την γραμματεια. Κατάφερε σε επίθεση από την θέση τρία με κατεύθυνση στο δεξιό μέσο του γηπέδου να διακρίνει πέρασμα τουεπιθετικού μας στη γραμμή κάτω από τον φιλέ (άραγε ποιος θα έλεγχε το μέσα έξω?) Και φυσικά ατελείωτα σφυρίγματα πιαστών και διπλής επαφής και επαφή φιλέ κατά της ομάδας μας.

Στην αρχή του 5ο Σετ γονέας ήρθε στον πάγκο μας ζητώντας από τους προπονητές να πάρει την αθλήτρια κόρη του από το αγώνα γιατί δεν άντεχε πλέον να ανέχεται το παιδί του να βιώνει τέτοια μεγάλη αδικία. Κατάφερε μετά από δέκα χρόνια συμμετοχής στα γυναικεία πρωταθλήματα τις ΕΣΠΕΜ και μη έχοντας δημιουργήσει το παραμικρό απέναντι σε διαιτησία να μας εξοργίσει βέβαια στο τέλος η υπομονή έχει και τα όρια της ειπώθηκαν και κάποιες κουβέντες παραπάνω αλλά η κυρία αντί να κρατήσει την κάρτα του εφορου
ΜΑΡΑΝΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που καθόταν στον πάγκο επί πέντε σετ χωρίς να έχει σηκωθεί πάρα τα άδικα σφυρίγματα εις βάρος τις ομάδος μας να γράψει το γεγονός στο φύλλο αγώνα με αποκάλεσε και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΥΡΙΑ ΤΟΤΛΗ δεν υπήρξα πότε από το 1987 που ασχολούμαι με το βόλεϊ (αλήθεια η δική σας ιστορία στο βόλεϊ πόσα χρόνια μετρά) τα σφυρίγματα σας όμως δεν ξέρω αν σας άφησαν να κοιμηθείτε το βραδύ με ήσυχη τη συνείδηση σας.(Και αν σας είπα καλύτερα να κάτσετε σπίτι σας πάρα να διαιτητεύετε αγώνες βόλεϊ δεν είχα και άδικο αφού καταφέρατε να κάνετε κορίτσια στην ηλικίας των 15 ετών που ξέρουν και να χάνουν να κλαίνε με τις άδικες αποφάσεις σας και να μην κοιμούνται αυτές από την αφόρητη αδικία που προκαλέσατε. Εμεις σαν σύλλογος είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να προστατέψουμε πρώτα τις αθλήτριες μας μην επιτρέποντας να το ξανακάνετε γι αυτό και θα ζητήσουμε την εξαιρέσει σας από όλους τους αγώνες του συλλόγου μας.


Υ.Γ: Αναρωτιόμαστε πως ήταν τα σφυρίγματα σας και στα προηγούμενα ματς κορασίδων που διαιτητεύσατε ΙΚΑΡΟΣ- Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΙΚΑΡΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ τυχαίο...

2)Ας αναρωτηθούν οι υπεύθυνοι των σχολών διαιτησίας τι διαιτητές βγάζουν από τις σχολές τους.

ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ

4 σχόλια

  • Comment Link Fidelio Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 20:35 posted by Fidelio

    Προτείνω στη Σκύδρα καταγγελία στις cev και fivb. Ακούς εκεί να γίνουν τέτοια σε ματς κορασίδων. Τα κοριτσάκια θα κλαίγανε σίγουρα με το ποιούς έχουν εμπιστευτεί να τις κάνουν άξιους ανθρώπους στην κοινωνία. Κατάντια..

  • Comment Link ιορδανης Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 11:02 posted by ιορδανης

    Δεν θα πρεπει να ξεχνουν οι κυριοι απο την ομαδα του Αριστοτελη σκυδρας το ματς για το σχολικο πρωταθλημα στην κοζανι με την καστορια με διαιτητη απο την σκυδρα......

  • Comment Link ιορδανης Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 11:01 posted by ιορδανης

    Δεν θα πρεπει να ξεχνουν οι κυριοι απο την ομαδα του Αριστοτελη σκυδρας το ματς για το σχολικο πρωταθλημα στην κοζανι με την καστορια με διαιτητη απο την σκυδρα......

  • Comment Link Αριστείδης ο Δίκαιος Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 10:45 posted by Αριστείδης ο Δίκαιος

    Αν επιτρέπεται να ρωτήσω κάτι .
    Από πότε οι έφοροι των ομάδων μπορούν να βγαίνουν και να γράφουν ποιήματα ?
    Ας διαφυλάξουν λοιπόν οι διοικήσεις των ομάδων το κύρος τους απαγορεύοντας στον κάθε μυθιστοριογράφο να προβάλει απόψεις και κριτικές.
    Οι έφοροι είναι γιά να κουβαλάνε δελτία , μπάλες και φαρμακεία.
    Άντε και καμμιά φόρμα ρεζέρβα......