1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2015 14:56

Κυριοπούλου, Βασιλειάδης και Δανιηλίδου σφυρίζουν στα προκριματικά

Η Λώρα Κυριοπούλου, ο Βασίλης Βασιλειάδης και η Ελένη Δανιηλίδου κλήθηκαν να σφυρίξουν στις τρέχουνες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναλυτικά:
Από 8-11 Ιανουαρίου, η διεθνής διαιτητής Λώρα Κυριοπούλου θα σφυρίξει αγώνες για τον Γ’ όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων (SRB, UKR, CZE, SWE), καθώς και για το Β’ όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων (SRB, UKR, FRA, SUI). Οι αγώνες και των δύο ομίλων θα διεξαχθούν στην πόλη Subotica της Σερβίας.

Από 9-11 Ιανουαρίου, ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης θα σφυρίξει αγώνες για τον ΣΤ’ όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνουν στη Σόφια με τη συμμετοχή των ομάδων Βουλγαρίας, Σλοβενίας, Πορτογαλίας και Δανίας.

Επίσης από 9-11 Ιανουαρίου, η διεθνής διαιτητής Ελένη Δανιηλίδου θα σφυρίξει αγώνες για τον Γ’ όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που θα γίνουν στο Βουκουρέστι με τη συμμετοχή των ομάδων Ρουμανίας, Ρωσίας, Γερμανίας και Ισραήλ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ