1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2014 16:04

Σεμινάριο διαιτησίας από το σύνδεσμο Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας

Ο σύνδεσμος διαιτητών πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας διοργάνωσε εξειδικευμένο σεμινάριο εκπαίδευσης σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο στέφθηκε από επιτυχία.

Η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων υπήρξε ικανοποιητική, με τους διοργανωτές να επιθυμούν να εισαγάγουν τους συμμετέχοντες στα μυστικά της διαιτητικής θέσης και των ποικίλων αρμοδιοτήτων που αυτή ενέχει.

Οι αυξημένες ανάγκες για είσοδο νέου διαιτητικού αίματος στους κόλπους του συνδέσμου ώθησε προς την διενέργεια τέτοιων σεμιναρίων σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι διοργανωτές στάθηκαν και στο γεγονός της παράλληλης διεξαγωγής εκείνες τις ημέρες στην πρωτεύουσα του Έβρου των τελικών της Volley League μεταξύ Εθνικού και Ολυμπιακού που αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους εκπαιδευόμενους να δουν από κοντά διαιτησίες και αγώνες υψηλού επιπέδου ιδίοις όμμασι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ