1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 14:28

Σταύρος Μαυρικίδης: «Πως γίνεται να χρωστάς 800.000€ και να επιβάλεις όρους;»

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών πετοσφαιρίσης (ΟΔΒΕ) Σταύρος Μαυρικίδης εξέδωσε γραπτή δήλωση μετά τα όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ στη Χαλκίδα και το μπλοκάρισμα των μέτρων που επιχείρησε να περάσει η διοίκηση της ομοσπονδίας μετά και τη καθολική αντίδραση των εκπροσώπων των σωματείων. Η δήλωση του Μαυρικίδη:
«Στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Π.Ε. στη Χαλκίδα και σε σχέση με τις αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας, τελικά αποφύγαμε τα χειρότερα...
Θα περιμένουμε να δημοσιοποιηθεί το τελικό κείμενο και, αν χρειαστεί, θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα της Γ.Γ.Α. και τη δικαισύνη, για να μην περάσει ό,τι δεν είναι σύννομο με τον αθλητικό νόμο 2725/1999.
Θεωρώ όμως υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των σωματείων που συμπαρατάχθηκαν με τις θέσεις μας και να επισημάνω πως είναι αδύνατον να χρωστάς 800.000€ σε και να προσπαθείς να επιβάλεις τους δικούς σου όρους. Εμείς δείχνουμε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης, ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ.
Αυτές τις δύσκολες ώρες για το άθλημα, με τις τεράστιες περικοπές στην κρατική επιχορήγηση, μόνο με ενότητα και συνεργασία όλων των φορέων θα βρεθούν λύσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ