1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2014 18:16

Επιτροπή διαιτησίας από την ΕΣΑΠ και «μαχαίρι» στους αξιολογημένους

Σημαντικές αποφάσεις για την αναβάθμιση της αξιοπιστίας και της ποιότητας της διαιτησίας στο επαγγελματικό βόλεϊ αλλά και για τον καλύτερο έλεγχο των αποφάσεων των διαιτητών έλαβαν από κοινού η ΕΣΑΠ και η ΚΕΔ.

Στην καθιερωμένη τακτική συνάντηση μεταξύ των δύο φορέων έγινε ο απολογισμός του Α΄ γύρου όπου παρατηρήθηκαν καλές διαιτησίες αλλά και λάθη και παραλείψεις που εντοπίστηκαν και συζητήθηκαν για να μην επαναληφθούν ειδικά στον Β΄ γύρο και στα πλέι οφ όπου ο ανταγωνισμός θα είναι εντονότερος.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος, ο ταμίας της ΕΣΑΠ Κώστας Ρωμανός και ο εκπρόσωπος του Α.Ο.Κηφισιάς Θεόδωρος Δεληγιανάκης.

Από την ΚΕΔ ήταν ο πρόεδρος Στέφανος Βασιλειάδης και τα μέλη της Βασίλης Αντωνούλης, Σταμάτης Μιχελινάκης, Σάββας Ιορδανίδης.

Αποφασίστηκε:

Την επομένη του τέλους κάθε αγωνιστικής να γίνεται συνάντηση των διαιτητών στους Συνδέσμους με σκοπό την αξιολόγηση των φάσεων κάθε αγώνα του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Να γίνει σεμινάριο διαιτησίας για όλους τους διαιτητές.

Να μειωθεί η λίστα των 26 αξιολογημένων διαιτητών.

Να απελευθερωθεί ο ορισμός διαιτητών από διαφορετικούς συνδέσμους σε σχέση με το γηπεδούχο σωματείο μετά και τη σχετική έγκριση που υπήρξε από την ΕΣΑΠ λόγω του κόστους μετακινήσεων.

Να εξεταστεί η περίπτωση ορισμού τεσσάρων εποπτών στους αγώνες του Β΄ γύρου και των πλέι οφ.

Να δημιουργηθεί Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΑΠ.

Ακολούθησε συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ με τους παρατηρητές και κομισαρίους των αγώνων από τους οποίους ζητήθηκε αυστηρότερη αξιολόγηση των διαιτητών και αυστηρότερης εφαρμογής των όρων της προκήρυξης.

Οι συναντήσεις έγιναν σε άριστο κλίμα και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος είπε: «Ελπίζουμε πως με την καλή συνεργασία αλλά και τη διαρκή επιμόρφωση των διαιτητών θα έχουμε καλύτερες διαιτησίες στο πρωτάθλημα. Βασικός σκοπός της ΕΣΑΠ είναι η αναβάθμιση και η αξιοπιστία του πρωταθλήμα της Volleyleague ΟΠΑΠ και προς αυτήν την κατεύθυνση πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο το Σώμα των διαιτητών»

7 σχόλια

  • Comment Link man man Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 20:33 posted by man man

    Να παρεμβω κι εγω στα δυο-τρια τελευταια σχολια,η ΕΣΑΠ ειναι η ΜΟΝΗ που πληρωνει την ΚΕΔ και γι αυτο παρατηρειται το φαινομενο απο τους 6 αγωνες στα 4-5 πανε κομισαριοι οι κυριοι της ΚΕΔ.Οποτε η ΕΣΑΠ για να προστατεψει το ΠΡΟΙΟΝ της θα κανει τα παντα για να ειναι η διαιτησια σε υψηλο επιπεδο,αλλα αυτο δυστυχως με την υπαρχουσα ΚΕΔ δεν μπορει να γινει.Οπως βλεπετε και στον τιτλο του αρθρου γραφει για επιτροπη διαιτησιας αν ητανε ευχαριστημενοι στην ΕΣΑΠ απο την σημερινη ΚΕΔ ποιος ο λογος να ανοιξουνε το θεμα αυτο?ΥΓ.Φανταζεστε τα οσα εγιναν στο αγωνα Ολυμπιακου-Αεκ και η επαναληψη του αγωνα αυτου να γινοτανε σε αγωνα της Λιγκας...ενα ειναι σιγουρο και παλι δεν θα αφηνανε τις καρεκλιτσες τους με τιποτα!

  • Comment Link Greekvolley Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 14:56 posted by Greekvolley

    Δηλαδη θα παρακαμφουν οσα προβλεπουν οι κανονισμοι για κεδ κ.λ.π. Προσεχτε!Δεν λεω οτι. Διαφωνω.αλλα τι θα πουν τα αρμοδια οργανα για αυτη την "παρεκκλιση";;

  • Comment Link lam. Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 10:40 posted by lam.

    Σωστος ο staratos,και ρωτω τον greekvolley και ποιος του ειπε οτι στην επιτροπη θα ειναι μελη της Κεδ???Στην Εσαπ τα εχουνε παρει τα μηνυματα και ο Ταρνατωρος γνωριζει πολυ καλα οτι η κατασταση δεν παει αλλο.

  • Comment Link greekvolley Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 17:33 posted by greekvolley

    Αααα ξεχωριστη επιτροπή διατησίας στην ΕΣΑΠ να παίρνουμε και κατι τις σαν μέλη-αφού στην άλλη ΚΕΔ δεν μας πληρώνουμε...??

  • Comment Link anaptiksi diaititwn pros ta panw Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 03:01 posted by anaptiksi diaititwn pros ta panw

    Η λιστα πρεπει να μεγαλωσει κυριοι της ΚΕΔ κυριε Βασιλειαδη κ κυριε Τορνατορε.
    Οποτε δεν προοθουσατε διαιτητες γινοτανε χειροτερα κ δεν ερχοτανε τιποτα απο πισω.
    Εσεις φταιτε γιαυτο.
    ΔΕν το ξερετε?
    Πρεπει να μεγαλωσει η πανω λιστα να τραβηχτουν και στην απο κατω διαιτητες της μικροτερης.
    Ως ποτε θα υπακουτε τους παραγοντες κ θα σκυβετε εις βαρος τησ διαιτησιας?
    Ποιοι θα παιζουν μετα?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ