1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2013 10:46

Δύο μήνες στον Ανδρέου, πρόστιμα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Με δύο μήνες τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου για την υβριστική συμπεριφορά του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα την περασμένη Κυριακή στο «Παλατάκι». Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακό.
Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ δικάζοντας με βάση τα όσα αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα (φύλλο αγώνα, έκθεση παρατηρητή των ομάδων ΠΑΟΚ – Α.Ο.Φοίνικα Σύρου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague 2013-14 στις 15 Δεκεμβρίου 2013) αποφάσισε: Χρηματικό πρόστιμο 1.000 Ευρώ στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές.

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ δικάζοντας με βάση τα όσα αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα (φύλλο αγώνα, έκθεση παρατηρητή των ομάδων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague 2013-14 στις 14 Δεκεμβρίου 2013) αποφάσισε: Χρηματικό πρόστιμο 1.000 Ευρώ στο ΤΑΑ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ