Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-12-2013 00:23

Τίτλοι τέλους για την καριέρα του Βασίλη Ράπτη

Στον τελευταίο αγώνα μιας μεγάλης καριέρας θα σφυρίξει την Πέμπτη ο Βασίλης Ράπτης που ορίστηκε να διευθύνει από την καρέκλα του πρώτου διαιτητή στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών ανάμεσα στην Μπούντβα από το Μαυροβούνιο και την πολωνική Ρεσόβια  

Αύριο Τετάρτη 11/12, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας θα είναι Α' διαιτητής στον ιταλικό εμφύλιο μεταξυ της Κονελιάνο και της Μπούστο Αρσίζιο για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League Γυναικών.

Επίσης, αύριο Τετάρτη 11/12, ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελής θα είναι Β' διαιτητής στον αγώνα της ρουμάνικης Ντιναμό Βουκουρεστίου κόντρα στην τουρκικη Βακίφμπανκ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League Γυναικών.
 
Ο Μανώλης Γεωργιάδης θα είναι Α' διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Βιλσμπιμπουρκ  (Γερμανία) - Σάλο (Φινλανδία) για τη φάση των 16 του CEV Cup Γυναικών.

Τέλος, την  Πέμπτη 12/12, ο Δημήτρης Ονόπας θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα Ταργκου Μούρες (Ρουμανία) - Αστερίξ (Βέλγιο) για τη φάση των 32 του Challenge Cup Γυναικών.

 
Μπιτς Βόλεϊ

Από 11-15 Δεκεμβρίου, ο διεθνής διαιτητής beach volley Χαράλαμπος Παπαδογούλας θα σφυρίξει αγώνες για το τελευταίο φετινό τουρνουά της FIVB, που είναι το Open στο Durban της Νότιας Αφρικής.