1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2013 13:17

ΟΔΒΕ: «Ξεπερασμένες παραγοντικές λογικές»

Στα παράπονα των σωματείων απαντά η ΟΔΒΕ με ανακοίνωσή της. Οι διαιτητές κάνουν λόγο για μικροσωματειακά συμφέροντα και δεν βοηθούν το βόλεϊ.
«Με αφορμή διάφορες ανυπόστατες ανακοινώσεις σωματείων κυρίως εθνικών κατηγοριών που έχουν εκδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναφέρονται σε ανύπαρκτα περιστατικά στοχοποιώντας καταξιωμένους διαιτητές και ζητώντας δήθεν την εξαίρεσή τους από αγώνες, η ΟΔΒΕ αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει την πάγια θέση της: Οι Έλληνες διαιτητές βόλεϊ διακρίνονται για το ήθος και την αξιοπρέπειά τους και κατά γενική ομολογία, επί σειρά ετών διαιτητεύουν με επιτυχία σε όλα τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και στον διεθνή χώρο. Κατά συνέπεια, ανακοινώσεις που εξυπηρετούν μικροσωματειακά συμφέροντα και απηχούν ξεπερασμένες παραγοντικές λογικές σε καμιά περίπτωση δεν βοηθούν το άθλημά μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link kwnnos Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 12:51 posted by kwnnos

    αντι να βγάζεται ανακοινώσεις για τέτοια θέματα (επειδή κάποιοι σας το ζήτησαν) κοιτάχτε να βγάλετε καμιά ανακοίνωση στα μελη σας που σπάσατε την αποχή για να μην χάσετε τις καρέκλες σας και να τους ενημερώσετε για τις δήθεν "συνομιλίες " σας με την ΕΟΠΕ
    ... καρεκλοκένταυροι...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ