1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2013 14:15

Βρέθηκε λύση από ΕΟΠΕ και διαιτητές, κανονικά τα πρωταθλήματα

Τέλος συναγερμού στα Εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα του βόλεϊ καθώς ΕΟΠΕ και διαιτητές έκαναν από ένα βήμα πίσω και βρέθηκαν λύσεις στα αδιέξοδα που είχε δημιουργηθεί κυρίως για τις αμοιβές των διαιτητών και τα οδοιπορικά. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:
«Με κοινή πρωτοβουλία των Προέδρων της ΕΟΠΕ και της ΟΔΒΕ κ.κ. Μαυρομάτη, Μαυρικίδη για το συμφέρον του αθλήματος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν την άμεση άρση των κινητοποιήσεων των διαιτητών και την επανέναρξη του διαλόγου με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την οριστική επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων που σχετίζονται με τη διαιτησία του αθλήματος».

2 σχόλια

  • Comment Link just ref... Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 22:32 posted by just ref...

    Άλλη μια ευκαιρία για να βελτιωθούν οι συνθήκες στη διαιτησία -ειδικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα-,φαίνεται να πήγε χαμένη και μακάρι να κρίνω λάθος. Τελικά, μάλλον η μόνη απεργία που είχε αποτέλεσμα ήταν στην "Κόρη μου την Σοσιαλίστρια" με τη Βουγιουκλάκη...

  • Comment Link κωστας rhtaw Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 12:48 posted by κωστας rhtaw

    εαν η λύση στην οποία θα καταλήξουν θα είναι επιπλέον μείωση στις ήδη πενιχρές αποζημιώσεις και στα ήδη κουτσουρεμένα οδοιπορικά, τότε προς τι η κινητοποίηση των διαιτητών;
    εαν μειωθούν θα πάει κάποιος να παίξει;
    εαν πάλι περιμένουμε πότε θα δώσουν επιχορήγηση και ξαναγίνει αποχήτότε ποιος ο λόγος να αρθει η αποχή τώρα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ