1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2013 12:26

«Δυστυχώς ξέσπασε πόλεμος»

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε διαιτητές και ΕΟΠΕ προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΣΠΕΔΑ που εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα

Δυστυχώς άνοιξε ένας πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών (σωματείων και διαιτητών).

Στη σημερινή πραγματικότητα τα σωματεία δε μπορούμε να δεχτούμε και άλλη οικονομική επιβάρυνση και μάλιστα μεσούσης της περιόδου.
Εκτός των διαιτητών οφειλές και μάλιστα κατά πολύ μεγαλύτερες υπάρχουν και στα σωματεία. Τι θα γινόταν αν και τα σωματεία κηρύξουν κι αυτά κάποια μορφή αποχή;

Η ΕΣΠΕΔΑ σήμερα 11/11/13 πρότεινε προς το Σύνδεσμο Διατητών Πειραιά τα εξής: 

Η αμοιβή των διαιτητών στα πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων καθορίζεται σε 5 ευρώ ανά διαιτητή συν 3 ευρώ από την ΕΟΠΕ.
Στα πρωταθλήματα παμπαίδων, παγκορασίδων οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς αμοιβή διαιτητών. Ομως θα υπάρξει δέσμευση των διαιτητών ότι όλοι θα αγωνίζονται στα πρωταθλήματα αυτά εκ περιτροπής.

Επίσης  η ΕΣΠΕΔΑ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και άμεσα να προσκαλέσει ΕΟΠΕ - ΟΔΒΕ στο ίδιο τραπέζι, για από κοινού συζήτηση.

4 σχόλια

  • Comment Link Έλενα Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 14:33 posted by Έλενα

    Είμαι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του Βόλλευ. Η Ομοσπονδία του αθλήματος μου χρωστάει 2.200 ευρώ από αγώνες που έπαιξα από το 2006-2010. Επίσης μου χρωστάει 550 ευρώ από αγώνες που έπαιξα από το 2010-2013 και 180 ευρώ που έβαλα από την τσέπη μου για μετακινήσεις. Τη φετινή αγωνιστική χρονιά το χρέος της Ομοσπονδίας προς το μέρος μου αυξήθηκε κατά 110 ευρώ για τους αγώνες των αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων και κατά 50 για τις μετακινήσεις μου. Τη φετινή αγωνιστική χρονιά έχω αποζημιωθεί για τους αγώνες που έπαιξα με 152 ευρώ. Επειδή αγαπάω το Βόλλευ και τη Διαιτησία έχω αφιερώσει πολλές ώρες για την επιμόρφωση μου και έχω αφιερώσει ολόκληρα Σαββατοκύριακα αποκλειστικά στο Βόλλευ και κυρίως σε αγώνες αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων.
    Τη φετινή αγωνιστική χρονιά είχα σκοπό να μη συνεχίσω με τη Διαιτησία αλλά η αγάπη μου για το Βόλλευ μαζί με υποσχέσεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα πληρωνόμαστε στο γήπεδο με έκαναν να αλλάξω γνώμη.
    Δυστυχώς όμως στις ψεύτικες υποσχέσεις προστέθηκαν και προσβολές.
    Αντί για ευχαριστίες δέχθηκα προσβολές.
    Αυτό ήταν. Δε θα ξαναπαίξω αγώνα Βόλλευ αν δεν ανακληθούν οι προσβολές και δεν πάρω μία ξεκάθαρη και ειλικρινή δέσμευση για τα λεφτά που μου οφείλονται και για την εξασφάλιση των μελλοντικών αποζημιώσεων και μετακινήσεων.
    Αν αυτή η ανάκληση και η δέσμευση αργήσουν και οι αγώνες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, συγχωρέστε με αλλά δε θα νιώθω ένοχος και δε θα έχω τύψεις.

  • Comment Link Κ.ΖΟΥΓΚΑΛΑΣ Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 11:12 posted by Κ.ΖΟΥΓΚΑΛΑΣ

    Οι μεγλύεροι χορηγοι του αθληματος ειναι οι διαιτητες με τοσα χρονια που παιουν τσαμπα. Υπάρχει άλλο αθλημα που οι διαιτητες κάνουν τοσα χρονια να παρουν τα χρήματα τους ακόμα και τις μετακινησεις που έβαλαν απο το πορτοφολι τους; αν τα σωματεια δεν μπρούν να πληρωνουν αυτα τα εξεφτελιστικα χρηματα ε στο κατω κατω να μην συμμετεχουν. ολα στο τσαμπα για παντα;

  • Comment Link synessis Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 11:02 posted by synessis

    Καλό είναι οι Ενώσεις να συνειδητοποιοήσουν το ρόλο τους και να αρχισουν να εκπροσωπουν με ουσιαστικό τρόπο τα μέλη τους που επιβάλλει τα αθλητικά σωματεία που συμμετέχουν σε αυτές τις ενώσεις.
    Δεν είναι δυνατόν να λαμβανονται απο τις διοικήσεις των Ενώσεων σημαντικές αποφάσεις (ειδικά όταν αφορουν οικονομικές δεσμεύσεις των μελών τους) χωρις να έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων τα μέλη τους και να έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους.
    Κύριοι πρόεδροι και μέλη των Διοκητικών Συμβουλίων των Ενώσεων, δε σας έχει εκχωρηθεί το αποκλειστικό δικαίωμα των αποφάσεων αλλά αντίθετα σας έχει εκχωρηθεί το δικαίωμα της εκπροσώπησης των μελών σας.
    Προσέξτε γιατί έτσι όπως διαμορφώνονται οι καταστάσεις (όπου όλοι εναντιώνονται προς όλους με την απίστευτη και γνωστή σε όλους μακαριότητα της ΕΟΠΕ), στο πολύ προσεχές μέλλον θα βρεθείτε προ αδιεξόδου και πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων...

  • Comment Link ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 10:32 posted by ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

    Α.Ε.ΡΕΝΤΗ
    Η νέα επιβάρυνση των 10 ευρώ ανά αγώνα στα πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων από τα σωματεία της Ένωσης μας πιστεύω πως πρέπει να είναι απόφαση όλων των σωματείων και όχι της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Άρα η άποψη μας για το συγκεκριμένο θέμα είναι να γίνει Γενική Συνέλευση την όποια αιτούμε από την ΕΣΠΕΔΑ.

    Α. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ