Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2019 21:42

Εκλογές στην Κόρινθο στις 26 Ιουνίου

Για τις 26/6 στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου, η διοίκηση της Πελοποννησιακού συλλόγου , συγκαλεί γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και καλεί όλα τα μέλη της ομάδας να δώσουν το παρών.
Αναλυτικά η πρόσκληση του σωματείου προς τα μέλη του αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 26/06/2019 ημέρα Τετάρτη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου Κολοκοτρώνη 54 Κόρινθος στον 1ο Όροφο και ώρα 18.00 μμ.Με θέματα :
 1. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
 2. Διάφορα θέματα

Το Δ.Σ. σας κάνει γνωστό ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, δηλαδή να παρίσταται το ήμισυ πλέον ενός του όλου αριθμού των μελών, που είναι ταμειακά τακτοποιημένα θα συνέλθει εκ νέου για δεύτερη συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση, την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 μμ

Για την δεύτερη Γενική Συνέλευση για να υπάρξει απαρτία χρειάζεται να παρίσταται τουλάχιστον το 1/4 του όλου αριθμού των μελών, που είναι ταμειακά τακτοποιημένα και η Τρίτη (3η ) επίσης μετά από επτά (7) ημέρες από την δεύτερη (2η).Για την Τρίτη Γενική Συνέλευση οσαδήποτε μέλη παρίστανται, που είναι ταμειακά τακτοποιημένα η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία.»

Σχετικά άρθρα

 • Απο την Κόρινθο στα Τρίκαλα η Μαρίτα Κοκκαλιάρη
  Την απόκτηση της ακραία Μαρίτας Κοκκαλιάρη από τον ΑΣΠ Κόρινθο, ανακοίνωσε ο Ασκληπιός Τρικάλων, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.
 • Κάτοικος Κορίνθου για πέμπτη χρονιά η Βακάλογλου
  Την φανέλα της Κορίνθου για πέμπτη χρονιά θα συνεχίσει να φοράει η 26χρονη (1μ78) Ειρήνη Βακάλογλου η οποία αναμένεται να βοηθήσει τον Πελοποννησιακό σύλλογο για μια καλή πορεία και διάκριση στην Πρι Λιγκ.
 • «Έδεσε» την άμυνα της με Σουπιώνη η ΧΑΝΘ
  Την άμυνα της θωράκισε η ομάδα της ΧΑΝΘ με την απόκτηση της Ελένης Σουπιώνη.. Η 23 χρονη λίμπερο (1.70) αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. 
 • Για τέταρτη σεζόν η Μαριάννα Μαργαρίτη στην Κόρινθο
  Την ανανέωση της συνεργασίας με την 24 χρονη λίμπερο, Μαριάννα Μαργαρίτη, για τέταρτη χρονιά, ανακοίνωσε η Κόρινθος ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.
 • Επανεκλογή Γιώργου Αλατζάκη στην Κόρινθο
  Ο Γιωργος Αλατζάκης ανανέωσε ην προεδρική του θητεία στην Κόρινθο (είναι πρόεδρος από το 2014), μετά τις εκλογικές αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε η διοίκηση του Πελοποννησιακού σωματείου πριν λίγες μέρες.