1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2023 20:02

Βριλήσσια: «Μαέστρος» και πάλι η Μαρία Μικέλη

Στα χέρια της Μαρίας Μικέλη (φωτο μαζί με Ελένη Έρωτα) εμπιστεύτηκαν τα Βριλήσσια την οργάνωση του παιχνιδιού τους, στη νέα Πρι Λιγκ.Η 23 χρονη (1μ77) ταλαντούχα πασαδόρος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων για επιστροφή στον ΦΟΒ, με στόχο να βοηθήσει το σύλλογο να έχει μια καλύτερη πορεία από την περυσινή.

Η ανακοίνωση του ΦΟΒ αναφέρει για την συνεργασία με την Μικέλη η οποία προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά με την Ένωση Ιλίου, όπου κατέκτησε αήττητο νταμπλ στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ και πέτυχε επίσης την άνοδο στην Α2 γυναικών, χωρίς ήττα και απώλεια σετ:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία με την ταλαντούχα πασαδόρου Μαρία Μικέλη, η οποία συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδας μας στην Pre League τη σεζόν, 2023-2024.H 23 χρονη Μικέλη που έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, ξεκίνησε το βόλεϊ στον Άρη Αμφιάλης στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, στον Ολυμπιακό, στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας (2018).

Την επόμενη χρονιά (2019) επέστρεψε στην Pre League με την φανέλα της Άρτεμις Κορυδαλλού, όπου συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Την επόμενη διετία (2020-22) η Μικέλη αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα Βριλήσσια και πέρυσι συνέχισε στην Ένωση Ιλίου με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης η Μαρία, έχει και διεθνή «εμπειρία», αφού από μικρή ηλικία αποτέλεσε στέλεχος των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων, τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, το 2016 κατέκτησε ως μέλος της Εθνικής Κορασίδων την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο ενώ το 2017 συμμετείχε με την Εθνική Κορασίδων και πάλι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία.

Καλωσορίζουμε την Μαρία στον ιστορικό σύλλογο μας για δεύτερη φορά και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

Το μέχρι τωρα ρόστερ των Βριλησσίων: 

Πασαδόροι: Μικέλη

Κεντρικές: Μποκή 

Ακραίες: Μικρουδάκη, Τζουλιάνα Σίλβα (Βραζιλία), Μπαλάσκα, Δημητρακάκου

Διαγώνιες: Έρωτα

Λίμπερο: Τριγωνιδου, Καραβοκύρη

Πρπονητής: Δημητρακάκος

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ