1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2023 19:18

Ο Πορφύρας τίμησε την μνήμη του ιδρυτή του Μανώλη Κελέκου

Τουρνουά μίνι βόλεϊ στη μνήμη του ιδρυτή του Μανώλη Κελέκου διοργάνωσε πριν λίγες μέρες, ο Πορφύρας στο κλειστό «Σαλπέας», με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την συμμετοχή τεσσάρων γειτονικών σωματείων.

Πιο αναλυτικά ο Πειραϊκός σύλλογος επεσήμανε στην ανάρτηση του:

«Το τμήμα βόλει του Πορφύρα τίμησε τη μνήμη του ιδρυτή του και επί σειρά ετών Γενικού Αρχηγού του Μανώλη Κελέκου, με το 2ο Τουρνουά Μίνι Βόλει " Μανώλης Κελέκος " που διοργάνωσε στο Σαλπέας. Το τουρνουά αυτό έγινε την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς και αγαπημένο παιδί της γειτονιάς μας, Σταυρούλας Αντωνάκου, την οποία ευχαριστούμε για ότι πρεσβεύει.

Ο γιός του ιδρυτή μας, Στέλιος Κελέκος, ήταν δίπλα μας, όπως πάντα και τίμησε μάλιστα την Τασούλα Φωτάκη για τη συμμετοχή του Πορφύρα στο Τουρνουά ( φωτο ) ενώ Κύπελλα είχαμε και για Μοσχάτο, Πειραϊκό, Λέοντες Καμινίων, Φοίνικα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Μπράβο στη Σία Καμαργιάννη, την Τζίνα Τριανταφύλλου και την Μαρία Σάντε, τις προπονήτριες μας, για την καλή δουλειά τους.

ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ