1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2023 18:05

Απόλλων Καλαμάτας: Με «τρικολόρ» πάσα την Οντελίν Ομπρί στην Πρι Λιγκ

Άλλαξε μεταγραφική φιλοσοφία ο Απόλλωνας Καλαμάτας και αποφάσισε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, να βάλει στο ρόστερ της νέα Πρι Λιγκ Γυναικών, ξένη πασαδόρο και όχι ελληνίδα.Συγκεκριμένα η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας προχώρησε στην απόκτηση της 24 χρονης Γαλλίδας πασέρ (1μ80), Οντελίν Ομπρί.

Η Ομπρί ξεκίνησε την περυσινή σεζόν στη γαλλική Αλούιν και τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Κροατία όπου φόρεσε την φανέλα της Μαρίνα Καστέλα, η οποία συμμετείχε στο CEV Cup.

Είναι διεθνής με την Κ19 της Γαλλίας και είχε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό του 2015. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από τις Κάννες ενώ συνέχισε σε Τουλούζ, Νανσί Πεί Ντεξ Βενέλ , Ολυμπίκ Μουζίν, Αλούιν, Μαρίνα Καστέλα. Επίσης ο Απόλλωνας ανανέωσε με την 21 χρόνη πασαδόρο, Άννα Μαυροειδή.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για την "τρικολόρ" Ομπρί αναφέρει:

«Η διοίκηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Adeline Αubry. Η Adeline αγωνίζεται στη θέση της πασαδορου και έχει ύψος 1.80.

Η 25 χρονη Γαλλίδα αθλήτρια έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες, O.K Kastella (Superliga Croatia),Halluin France, cev cup,Vandoeuvre Nancy ενώ ήταν μελος της Εθνικής ομάδας Γαλλίας για 3 συνεχόμενα χρόνια.

Ευχόμαστε στην Adeline μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!!»

Το ρόστερ του Απόλλωνα μέχρι τώρα

Πασαδόροι: Ομπρί (Γαλλία), Μαυροειδή

Ακραίες: Φάκη

Διαγώνιες

Κεντρικές: Αρβανιτοπούλου

Λίμπερο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ