1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2023 12:37

Τανγκό θα χορεύουν οι Αμαζόνες με την Αργεντίνα Ανάι Τόσι

Σε ρυθμούς τανγκό θα χορεύουν στη νέα Πρι Λιγκ οι Αμαζόνες , καθώς ενισχύθηκαν με την Αργεντίνα Ανάι Τόσι. Η 25 χρονη (1μ83) σπουδαία διαγώνια που πρωταγωνίστησε την τελευταία διετία στην Πρι Λιγκ με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας, εντάχθηκε στο «ιππικό» των Αμαζόνων με στόχο να τις οδηγήσει και πάλι στη Volley League γυναικών.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου της Ν. Ερυθραίας, εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με την Τόσι:
 
«Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή Αργεντίνα επιθετικό Ανάι Τόσι.
 
Η προσθήκη της 25χρονης διαγώνιας, με ύψος 1,83 μ, στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της PreLeague.
 
Ξεκίνησε το βόλεϊ, παίζοντας στις Σαν Κάρλος και Ολύμπικο, ενώ το 2017 εντάχθηκε στη Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία έφθασε στον τελικό της Αργεντίνικης Λίγκας. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Α2 της Ιταλίας με συμμετοχές στις Μοντέκιο Ματζόρε και Σαν Λορέντζο.
 
Με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, έχει λάβει μέρος σε παγκόσμια πρωταθλήματα, Παναμερικανικό Κύπελλο και Nations League, ενώ διακρίθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια στο Παναμερικανικό Κύπελλο U18.  Κατά τις δύο προηγούμενες σεζόν, συμμετείχε στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας.
 
Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στην Ανάι Τόσι υγεία και καλή επιτυχία."

 Το μεχρι τώρα ροστερ των Αμαζόνων

Πασαδόροι

Διαγώνιες: Τόσι (Αργεντινή)

Ακραίες: Βαρουδάκη, Χριστοδούλου

 Κεντρικές: Νικολαϊδη

Λίμπερο: Τζαφέρη, Μαραζοπούλου

Προπονητής: Βασίλης Πανδής

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ