Εκτυπώστε τη σελίδα
26-05-2023 00:16

Επανεκκίνηση του Απόλλωνα Καλαμάτας με παραμονή Μπάμπη Μυτσκίδη για έβδομη σεζόν

Επανεκκίνηση στον Απόλλωνα Καλαμάτας μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στον ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου από τις Αμαζόνες. Η Μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε τον προγραμματισμό της σεζόν 2023-24 με την ανανέωση για έβδομη χρονιά της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη. και τους συνεργάτες του, Χρήστο Δημητρακόπουλο, Κώστα Κουτράκη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμάτας που σταδιακά θα ξεκινήσει την ανασυγκρότηση ενός αξιόμαχου ρόστερ, αναφέρει για την παρουσία του προπονητικού τιμ:

«Η διοίκηση μας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τη προπονητική μας ομάδα. Ο Μπάμπης Μυτσκιδης θα βρεθεί στα ηνία της γυναικείας ομάδας για 7η συνεχόμενη χρονιά ανανεωνοντας την εμπιστοσυνη της διοικήσεως μας προς το πρόσωπό του για τη πολύ καλή δουλειά που επιτελεί από την αρχή της επαναδραστηριοποίησης του τμήματος μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίπλα του θα βρίσκονται οι Χρήστος Δημητρακόπουλος και Κώστας Κουτράκης που στην περασμένη σεζόν έδωσαν τα μέγιστα στην προσπάθεια μας

.Το τεχνικό επιτελείο θα θα εμπλουτιστεί τις επόμενες μέρες με ένα πρόσωπο νέο ως προς τη προπονητική αλλά καθόλου άγνωστο στο χώρο της πετοσφαιρίσεως.Η οργάνωση του τμήματος μας προχώρα με γρήγορους ρυθμούς και αναμένετε όλοι σημαντικά νέα μας τις επόμενες μέρες και προς αυτή την κατεύθυνση όσο και σε νέες συνεργασίες.