Εκτυπώστε τη σελίδα
25-05-2023 12:44

Στον ιστό των Αμαζόνων για πέμπτη χρονιά η «σημαία» Χρυσάνθη Χριστοδούλου

Στον ιστό των Αμαζόνων θα κυματίζει η «σημαία» Χρυσάνθη Χριστοδούλου. Η 32 χρονη (1μ80) πολύπειρη ακραία ανανέωσε με το σύλλογο της Ν. Ερυθραίας για πέμπτη χρονιά, και θα ηγηθεί και πάλι τoυ συλλόγου τη νέα χρονιά για επιστροφή ανόδου στη Volley League.

Για την ανανέωση με την Ηρακλειώτισσα παίκτρια και αρχηγό που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και έχει αγωνιστεί σε Άθλεση, Πανελλήνιος, Άρτεμις Κορυδαλλού, Μεσσαρά, Θέτιδα, Ηλυσιακό, η διοίκηση του σωματείου των βορείων προαστίων αναφέρει στη ανακοίνωση της:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την εμβληματική αρχηγό Χρυσάνθη Χριστοδούλου για έναν ακόμα χρόνο.

Η έμπειρη ακραία, η οποία απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου, διανύει την πέμπτη της σεζόν στις Αμαζόνες, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας τους

.Από τη θέση της αρχηγού, αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει τους στόχους της στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στη Χρυσάνθη Χριστοδούλου υγεία και  καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας.»