1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2023 18:08

Στον Πορφύρα για δεύτερη χρονιά η Μαρία Σωτηρίου

Την παραμονή της 27 χρονης ακραίας, Μαρίας Σωτηρίου για δεύτερη χρονιά γνωστοποίησε ο Πορφύρας. Η ανακοίνωση της Πειραϊκής ομάδας για την έμπειρη ακραία-σκορερ που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΖΑΟΝ, Ηλυσιακό, Πετρούπολη αναφέρει:

«Η 27χρονη ακραία Μαρία Σωτηρίου, πτυχιούχος των Οικονομικών Επιστημών, συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορφύρα και μετά τη συνάντηση της με τον κο Νίκο , έκανε την εξής τοποθέτηση : " Και το 2023-2024 στον Πορφύρα... Ευχαριστώ τους προπονητές και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και θέλω να ευχηθώ υγεία στην ομάδα μου και επίτευξη τόσο των ομαδικών οσο και των ατομικών μας στοχων.

Μετά από κάποια δύσκολα χρόνια στην Α1 ο Πορφύρας κλήθηκε όχι μόνο να εδραιώσει την παρουσία του αλλά και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της pre league, μια πρόκληση που θέλουμε να φέρουμε εις πέρας και σίγουρα ταιριάζει και με τις προσωπικές μου επιδιώξεις ως παίκτρια. Στα επόμενα και καλύτερα που έρχονται λοιπόν. Καλή μας σεζόν ! ".

Με την ανανέωση και της Μαρίας, πετύχαμε έναν κύριο στόχο μας καθώς ήδη έμειναν με τη φανέλα του Πορφύρα τα 4 από τα 7 παιδιά που ξεκινούσαν ως βασικά στην τελευταία σεζόν :Οι κεντρικές Ποντικάκη-Σάντε, η λίμπερο Μπουτσελάκου και η ακραία Σωτηρίου.

Οι επαφές είναι σε εξέλιξη, χτίζουμε όπως πάντα με κορμό ΟΜΑΔΑΣ και θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, μετά τις πασαδόρους Πατουχέα-Δημοπούλου και την προώθηση των Πανούση-Καριπίδη, πάντα με τη φιλοσοφία μας που προσαρμόζεται αλλά δεν αλλάζει.Καλορίζικη λοιπόν Μαρία !»

Το μέχρι τώρα ρόστερ του Πορφύρα

Πασαδόροι: Πατουχέα, Δημοπούλου

Κεντρικές: Ποντικάκη, Σάντε, Καριπίδη

Ακραίες: Σωτηρίου, Πανούση

Διαγώνιες:

Λίμπερο: Μπουτσελάκου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ