1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2023 17:39

Τριανταφυλλόπουλος: «Τα Βριλήσσια έδειξαν χαρακτήρα και ψυχή» ‘Ερωτα: «Ευχάριστη έκπληξη στο Β' γύρο»

Μια χρονιά που ξεκίνησε εφιαλτικά αλλά είχε χάπι εντ, πανηγύρισαν τα Βριλήσσια, τα οποία με τις καθοριστικές διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης, μεταμορφώθηκαν και κέρδισαν άνετα την παραμονή τους στην Πρι Λιγκ (2-0 νίκες τον Αίαντα Ευόσμου στα πλέι άουτ).

Την ικανοποίηση του για την πορεία πρωταθλητισμού των Βριλησσίων στο δεύτερο γύρο και την διασφάλιση της παραμονής, εξέφρασε ο Χρ. Τριανταφυλλόπουλος. Ο πολύπειρος και επιτυχημένος τεχνικός στον απολογισμό της φετινής σεζόν, σχολίασε:

«Το πρωτάθλημα και τα play out, της volley league έφτασε στο τέλος της με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα μας. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την επιτυχημένη πορεία και τα θετικά αποτελέσματα που κατάφεραν οι αθλήτριες μου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εργάστηκαν σκληρά, αντιμετώπισαν δυσκολίες, τραυματισμούς, ασθένειες αλλά δεν το έβαλαν κάτω και τα κατάφεραν με το παραπάνω. Με την ευκαιρία Θέλω να ευχαριστήσω

Την διοίκηση των Βριλησσίων ειδικότερα την πρόεδρο της ομάδας μας κυρία Εφη Χρόνη και τον αντιπρόεδρο κύριο Δημήτρη Ερωτα για τις άμεσες διορθωτικές κινήσεις που έκαναν μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων ενισχύοντας την ομάδα μας σε σημαντικό βαθμό. Στο δεύτερο γύρο οι αθλήτριες μου έδειξαν χαρακτήρα και ψυχή με αποτέλεσμα να κάνουν μία αξιοπρεπέστατη πορεία και να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι στην οικογένεια των Βριλησσίων και ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου Μάκη Μαργαρίτη, την έφορο κυρία Ντίμη Ιωαννίδη και τον φυσιοθεραπευτή μας κύριο Μάριο Ντούλια για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ελπίζω και θέλω να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον!»

Ελένη Έρωτα: «Ήμασταν η ευχάριστη έκπληξη του Β' γύρου»

Η αρχηγός και διαγώνια «μπόμπερ» του ΦΟΒ, Ελένη Έρωτα που βοήθησε σημαντικά το σύλλογο των βορείων προαστίων να κάνει εντυπωσιακή αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ και να κερδίσει πανηγυρικά την παραμονή στην κατηγορία,τόνισε:«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

Ο στόχος της ομάδας επετεύχθη και καταφέραμε τη παραμονή σε μια δύσκολη αγωνιστικά χρόνια . Η διαδικασία των play out ήταν αρκετά αγχωτική όμως καταφέραμε να το διαχειριστούμε κ φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα . Όσον αφορά συνολικά τη φετινή χρόνια θα σταθώ στις καλές εμφανίσεις που κάναμε μετά το τέλος του πρώτου γύρου .

Ανεβήκαμε επίπεδο κ πετύχαμε νίκες που βαθμολογικά δεν τις περίμενε κανείς . Προσπαθήσαμε πολύ για αυτήν την εξέλιξη και νομίζω ήμασταν μια έκπληξη για όλους πράγμα που με χαροποιεί ιδιαιτέρως . Συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ