1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2023 19:47

Πρι Λιγκ Γυναικών: Χωρίς το μεγάλο ματς η τετράδα, ενδιαφέρουσες κόντρες για 5η θέση και πλέι άουτ

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι τετράδας συνεχίζεται με την 22 η αγωνιστική, η Πρι Λιγκ γυναικών. Τα πρωτοπόρα Πεύκα υποδέχονται τον Πορφύρα με στόχο το καθαρό τρίποντο και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας, ενόψει της μεγάλης σύγκρουσης της επόμενης εβδομάδας με τον Απολλώνιο στην Αθήνα.

Οι φιλοξενούμενες που προέρχονται από ήττα-έκπληξη στην έδρα τους από τα Βριλήσσια, θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κρατήσουν την προνομιούχο πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Στα Βριλήσσια δοκιμάζεται ο φορμαρισμένος Απολλώνιος. Η ομάδα του Κερατσινίου που είναι στην δεύτερη θέση και μετράει 10 σερί νίκες ,θέλει να αποδράσει με το διπλό από τα βόρεια προάστια, και να υποδεχτεί τα Πεύκα σε μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την βατή διαφορά του-3.

Από την άλλη τα Βριλήσσια που έχουν πετύχει εκπληκτικές νίκες το τελευταίο καιρό, θέλουν να κοιτάξουν τον μεγάλο τους αντίπαλο στα μάτια και να πάρουν ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα ενόψει των πλέι άουτ,τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Στην τρίτη θέση ο Απόλλωνας Καλαμάτας έχει την ευκολότερη αποστολή με αντίπαλο τους ουραγούς Μακεδόνες Αξιού. Η Μεσσηνιακή ομάδα εκτός από την νίκη που είναι μονόδρομος, θα περιμένει και τυχόν απώλεια βαθμών από τους δύο πρωτοπόρους, για να μπορέσει να πλασαριστεί ψηλότερα ενόψει των πλέι οφ.

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Στ. Καλαϊτζής». Οι τέταρτες Αμαζόνες θέλουν να επιστρέψουν στη νίκη μετά την ήττα από τον Απολλώνιο, με αντίπαλο τον έκτο Πανιώνιο. Ο φιλοξενούμενος  σύλλογος της Ν. Σμύρνης θα παλέψει με πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην πέμπτη θέση, από την οποία απέχει μόνο δύο πόντους.

Θεσσαλονικιώτικη μονομαχία στους Αμπελόκηπους με την Ελπίδα να υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου.Οι γηπεδούχες θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ, ενώ ο 11ος Αίαντας που θα είναι σίγουρα στα πλέι άουτ, ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για να πλησιάσει τα δέκατα Βριλήσσια από τα οποία τα χωρίζει ένα τρίποντο.

Τελος την Κυριακή η προτελευταία και αδύναμη ΧΑΝΘ υποδέχεται την Κόρινθο που θέλει το διπλό για να κρατήσει την 8η θέση, ώστε να μην εμπλακεί με τα πλέι άουτ. 

Pre League Γυναικών - 22η αγωνιστική

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023


Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Ισκάς, Σταυρίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Γυμναστήριο Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Πέρρος.

Γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Βουδούρης, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μπέλλος Ι., Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Γυμναστήριο Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Σπίνας, Χανδρινός, Παρατηρητής: Τομαράς Μ..

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο «Μ. Τσικίνας», 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Μούζουλας, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ..

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ