Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2023 07:16

Pre League Γυναικών (14η αγωνιστική): Δεύτερος ο Απολλώνιος, σημαντικές νίκες για Καλαμάτα, Πανιώνιο και Βότση

Με νίκες συνέχισαν και στην 14η αγωνιστική της Pre League Γυναικών, ο Απολλώνιος και ο Απόλλωνας Καλαμάτας, που πήραν καθαρά τρίποντα με 3-0 σετ επί του Πορφύρα και της Κορίνθου αντίστοιχα.
Η ομάδα του Κερατσινίου με όπλο το μπλοκ και αιχμές τις Ράπτη, Σιδεράτου λύγισε 3-0 την γειτονική ομάδα του Πορφύρα, ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, με τις Αμαζόνες να έχουν ρεπό αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίαςέμεινε τρίτη και ισοβάθμησε με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που έχει παιχνίδι περισσότερο.

Η Ελπίδα έχασε βαθμό από τα Βριλήσσια που προηγήθηκαν 1-2 αλλα στο φιναλε με ανατροπή πήρε πολύτιμο δίποντο με 3-2 και βρίσκεται στην 6η θέση και στο +1 από τον Πανιώνιο.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ο Πανιώνιος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας στην έδρα του με 3-1 σετ των Μακεδόνων Αξιού.

Τέλος, ο Ναύαρχος Βότσης νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και σε συνδυασμό με το χαμένο βαθμό της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 22/1, με τη Χ.Α.Ν.Θ. να υποδέχεται τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Pre League Γυναικών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Σ. Μακεδόνες 3-1 (27-25, 25-23, 22-25, 25-13)


Διαιτητές: Μαυρικίδου, Βαρατάσης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμητρα Λυκογιάννη): Άλβαρεζ, Γιοβάνη, Κούση, Καρέλια, Τσβίγιοβιτς, Χατζηγρηγορίου / Λεωνίδου (λ), Μιλεντίγιεβιτς (λ), Λιόλιου, Λογαρά, Παπαδοπούλου.

Α.Σ. Μακεδόνες (Κώστας Αγγουράς):
Ντα Σίλβα, Λιούνη, Παπαδοπούλου, Μπορμπόκη, Γκίκα, Παπακωνσταντίνου / Σακκά (λ), Ταλιούτζη (λ), Νικηφόρου, Καραντάκη.

Α.Σ. Ελπίς - Φ.Ο. Βριλησσίων 3-2 (26-24, 15-25, 17-25, 25-22, 15-10)

Διαιτητές: Τσιούλα, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Σιδηράς.

Α.Σ. ΕΛΠΙΣ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Κώστογλου Σ., Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Ράντοβιτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Παπάζογλου, Σουπιώνη, Μπαλογιάννη.

Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος): Αναγνώστου, Μπακοδήμου, Μελετιάδη, Έρωτα, Σόουζα, Μποκή / Καραβοκύρη (λ), Τριγωνίδου (λ), Μικρουδάκη, Στάθη.

Α.Σ.Π. Κόρινθος - Απόλλων Καλαμάτας 0-3 (24-26, 17-25, 17-25)

Διαιτητές: Ράντσιου, Σπίνας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Ανγκούλο, Παπά, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ελευθερίου, Βαλληνδρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης):
Φίλο, Ζωίδου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Τόσι, Τσομπανίδου / Γιολλά Ν. (λ), Μαυροειδή, Γιολλά Ειρ..

Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Ο.Φ. Πορφύρας 3-0 (25-20, 25-18, 25-15)

Διαιτητές: Παπαχατζής Π., Οικονόμου, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Παπαχατζής Ν., Μουζακίτη.

Ο.Φ.Α. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Νίκος Μπουτσουρής): Ράπτη, Πήττα, Σιδεράτου, Ευθυμιάδη, Λάβδα, Καββαδία / Τουλγαρίδου (λ), Μότσιανου (λ), Διώτη.

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Μανώλης Αποστολογιωργάκης):
Γκολφινοπούλου, Μπουένο, Ποντικάκη, Ιωαννίδου, Σωτηρίου, Σαντέ / Μπουτσελάκου (λ), Λιάρου (λ), Γεωργιάδου, Φραγκούλα, Κάστανου, Θαλασσινού, Ζαμπάτη.

Α.Π.Σ. Αίας - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση 0-3 (22-25, 20-25, 21-25)

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ (Γιάννης Βαγγέλης): Στάικου, Γερομιχαλού, Τσιούπα, Χατζίκου, Μπίτση, Καντίδου /  Σαουλίδου (λ), Σαχανίδου, Σπανού.

Α.Π.Σ. ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κώστας Ιωαννίδης): Αλτίνη, Αθανασιάδου, Αργυρίου, Τριλυράκη, Κοκότη, Ακριβοπούλου / Ωραιοπούλου (λ), Μάνου

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

«Μ. Τσικίνας», 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Σταυρίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.