1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2023 22:00

Πρι Λιγκ Γυναικών: Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με σπουδαίες μονομαχίες σε Κερατσίνι και Κόρινθο

Δύο ντέρμπι ξεχωρίζουν στην 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών, η οποία είναι η πρεμιέρα του Β’ γύρου ο οποίος αναμένεται αμφίρροπος και συναρπαστικός μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις αρκετών ομάδων.

Αρχικά η Πειραιώτικη γειτονική μονομαχία του Απολλώνιου με τον Πορφύρα στο κλειστό του Κερατσινίου, είναι αυτή που τραβάει τα βλέμματα. Ο Απολλώνιος είναι στην τρίτη θέση, ενισχύθηκε με δύο σπουδαίες μεταγραφές την Καναδή ακραία, Αλεξαντρα Κελς και την διεθνή ακρο διαγώνια, Παναγιώτα Διώτη, προέρχεται από τέσσερις νίκες και μπροστά στους φιλάθλους του, ελπίζει σε ένα ακόμη τρίποντο που σε συναρτηση με το ρεπό των Αμαζόνων θα τον φέρει στην δεύτερη θέση.

Από την άλλη η ομάδα της Φρεαττύδας που βρίσκεται στην όγδοη θέση με 18 πόντους, ενισχυμένη με την ακραία Ζαμπάτη, και την διαγώνια Κάστανου από το Αιγαλεω, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει σε τροχιά με την πέμπτη θέση από την οποία είναι ένα μολις ένα πόντο πίσω, και δίνει συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Ο Πορφυρας προέρχεται από ρεπό ενώ νωρίτερα είχε δύο σερί νίκες.

Πελόποννησιακή κόντρα έχουμε στην Κόρινθο, όπου Η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο ΑΣΠ που προέρχεται από ήττα κόντρα στα πρωτοπόρα Πεύκα και βρίσκεται στην έβδομη θέση, στοχεύει στη νίκη στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, ώστε να πιάσει τους πέμπτους Ελπίδα Αμπελοκήπων και Ναύαρχο Βότση.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα της Καλαμάτας που βρίσκεται σταθερά στην τετράδα με 27 βαθμούς, θα επιδιώξει το διπλό για να συνεχίσει να είναι κοντά σε Αμαζόνες και Απολλώνιο που έχουν από 30 και μοιράζονται την δεύτερη και τρίτη θέση. Χρονικά την αγωνιστική θα ανοίξει το μεσημέρι του Σαββάτου η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τους ουραγούς Μακεδόνες Αξιού.

Η ομάδα της Ν. Σμύρνης θέλει πάση θυσία νίκη για να σταματήσει το αρνητικό σερί των τριών ηττών και να πλησιάσει στην πέμπτη θέση. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όπου η νεοφώτιστη Ελπίδα που είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και εχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, υποδέχεται τα Βριλήσσια.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ενισχυμένη με νέες μεταγραφές και με φόρα από τις δύο εκτός έδρας νίκες στη συμπρωτεύουσα, φιλοδοξεί να επιτύχει ένα ακόμη τρίποντο που θα την βοηθήσει να κάνει άλμα παραμονής.

Επίσης έχουμε Θεσσαλονικιώτικη κόντρα ανάμεσα στον Αίαντα και τον φορμαρισμένο Βότση και η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/1) οπου τα πρωτοπόρα Πεύκα και πρωταθλητές χειμώνα της κατηγορίας, παίζουν επίσης στη Θεσσαλονίκη με την αδύναμη ΧΑΝΘ.

Το πρόγραμμα των αγώνων:Pre League Γυναικών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023
 

Ρεπό οι Αμαζόνες

«Ανδρέας Βαρίκας», 14.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Μαυρικίδου, Βαρατάσης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

«Ι. Λεμονίδης», 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Τσιούλα, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Σιδηράς.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Ράντσιου, Σπίνας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

«Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Παπαχατζής Π., Οικονόμου, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Παπαχατζής Ν., Μουζακίτη.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 20.00: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

«Μ. Τσικίνας», 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Σταυρίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ