1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2023 21:11

Πρι Λιγκ: Ο Απολλώνιος ενεργοποίησε την «βόμβα» Παναγιώτα Διώτη

Την «βόμβα» Παναγιώτα Διώτη τελικά ενεργοποίησε ο Απολλώνιος. Η ομάδα του Κερατσινίου μετά την Καναδέζα ακραία Αλεξάντρα Κελς , ανακοίνωσε και την διεθνή ελληνίδα ακραία-διαγώνια, η οποία μετατρέπει το ρόστερ του σε ένα πανίσχυρο «οπλοστάσιο», ικανό ώστε να κυνηγήσει μέχρι τέλους το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα σαλόνια της Volley League.

H  έμπειρη 30 χρονη (1μ86) αθλήτρια, έχει περάσει από Λαμία, Ηρακλή Κηφισιάς, Άργος, Πανναξιακό, Τρεβίλ (Γαλλία), Παναθηναϊκό, Βάσας (Ουγγαρία),Λουγκάνο (Ελβετία) , ΑΟ Θήρας, ΑΕΚ, ενώ τον περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε στη μεγάλη κατηγορία με την φανέλα του Αιγάλεω με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το περασμένο Σάββατο κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Κερατσινίου αναφέρει

:«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Γιώτα Διώτη (ακραία-διαγώνιος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Γιώτα ανέφερε: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που το υπόλοιπο της σεζόν θα με βρει στον Απολλώνιο. Είναι μία ομάδα με αξιόλογους ανθρώπους, που έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Με την σκληρή δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο, εύχομαι να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να τελειώσουμε τη σεζόν με υγεία και πολλά χαμόγελα.»

Ευχόμαστε στη Γιώτα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ