1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2023 17:37

Πρι Λιγκ: Ισχυροποίησε την επίθεση του ο Πορφύρας με την Όλγα Ζαμπάτη

Την ενίσχυση του με την 23 χρονη ακραία (1μ82), Όλγα Ζαμπάτη, ανακοίνωσε ο Πορφύρας. Η ελληνίδα ακραία που έχει αγωνιστεί σε Ίριδα, Ολυμπιακό, Βριλήσσια και την τελευταία τετραετία φοίτησε σε Αμερικάνικα πανεπιστήμια, συμφώνησε να ενταχθεί στο ρόστερ του Πειραϊκού συλλόγου, ενω αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Πρι Λιγκ το Σάββατο κόντρα στον Απολλώνιο Κερατσινίου.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα για τη Ζαμπάτη αναφέρει:

«Η 23χρονη ακραία Ολγα Ζαμπάτη συμφώνησε και εντάσσεται στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα, ώστε να την ενισχύσει έως το τέλος της σεζόν. Στην επιστροφή της μετά από 4 χρόνια από τις ΗΠΑ, όπου πήρε πτυχίο στο Μάρκετινγκ, η Ολγα μπαίνει και πάλι στα γήπεδα που άφησε το 2018 ( πρωτόπαιξε στην Ιριδα, μετά ήταν σε Ολυμπιακό, Βριλήσσια ) ενώ στην προηγούμενη τετραετία ήταν από τις πρωταγωνίστριες στην ομάδα του Πανεπιστημίου της.

Η γνωριμία μας με την Ολγα και την οικογένεια της ( τον μπαμπά Στάθη και την μαμά Ελένη ) δρομολογείται από την πρώτη χρονιά της ως Παγκορασίδα στην Ιριδα, πριν από 12 χρόνια. Γυρνά στο Σαλπέας, αυτή τη φορά ως αθλήτρια του Πορφύρα, όχι ως αντίπαλος. Καλορίζικη !»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ