1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2023 22:13

Δυνάμωσε τα άκρα του ο Απολλώνιος με την Καναδέζα Αλεξάντρα Κελς

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση που του δίνει ποιότητα και τον ενισχύει σημαντικά στην επίθεση, προχώρησε ο Απολλώνιος, με την απόκτηση της 23 χρονης (1μ83) Αλεξάντρας Κελς ενόψει του δεύτερου γύρου της Πρι Λιγκ που ξεκινάει το Σάββατο με αντίπαλο τον Πορφύρα.

Για την Καναδέζα ακραία η οποίΑ θα καλύψει το κενό της Μαριαλένας Δραγουμάνου και ξενιτεύεται για πρώτη φορά από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα όπου σπούδασε και διακρίθηκε στο βόλεϊ, η ανακοίνωση του συλλόγου του Κερατσινίου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Alexandra Kells (CAN, ακραία).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Alexandra ανέφερε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την ευκαιρία να ξεκινήσω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Απολλώνιο! Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την ομάδα και να δουλέψω για να πετύχουμε τους στόχους μας για το υπόλοιπο της σεζόν''.

Ευχόμαστε στην Alexandra καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ