1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2023 19:05

Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος: «Νίκη-κλειδί για την παραμονή μας»

Δίποντο-οξυγόνο πήραν τα Βριλήσσια στη Θεσσαλονίκη για την 13η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα των βορείων προαστίων που έπαιξε ενισχυμένη μεταγραφικά, μετά από μια δραματική μονομαχία κατάφερε να πάρει σημαντικότατο διπλό με 2-3 στο ντέρμπι ουραγών κόντρα στη ΧΑΝΘ, και έκανε βαθμολογικό άλμα παραμονής.

Ο πολύπειρος προπονητής του συλλόγου Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος που βοήθησε σημαντικά από τον πάγκο, ώστε να κατακτηθεί από τον ΦΟΒ η σπουδαία αυτή νίκη, σχολίασε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες μου οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτή τη νίκη ,στην οποία στηρίχθηκε στην καλύτερη επίθεση και καλύτερο σέρβις. το πρώτο σετ ήταν πολύ κρίσιμο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αν είμαστε εμείς οι νικητές ίσως το σκόρ να ήταν διαφορετικό.

Σημαντική απώλεια της αρχηγού της ομάδας μας Ελένης Ερωτα η οποία έπαιξε μόνο ένα σετ λόγω της ίωσης που την έχει καταβάλει και αναγκάστηκα να την αντικαταστήσω. Εκεί μάλιστα χάσαμε λιγο το ρυθμό μας .

Αυτή η νίκη ήταν το «κλειδί» για να πάρουμε μια ανάσα και να ανεβάσουμε σημαντικά την ψυχολογία μας, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Έχουμε πολύ κ δύσκολο δρόμο μπροστά μας ακόμη , αλλα με τις προσθήκες που έκανε η διοίκηση του συλλόγου μας δημιουργεί μια αισιοδοξία για τη συνέχεια»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ