1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2023 21:08

Πρι Λιγκ Γυναικών (12η αγωνιστική): Επανεκκίνηση με μεγάλη κόντρα Απόλλωνα Καλαμάτας-Πανιωνίου

Επανεκκίνηση στο συναρπαστικό και απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Πρι λιγκ γυναικών για το 2023 με τα παιχνίδια της 12ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Ά γύρου.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι η σπουδαία αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμάτας με τον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν διαφορά πέντε βαθμών, αλλά η μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Ν. Σμύρνης, άλλαξε τις ισορροπίες.

Με έξι νέες μεταγραφές όπου ξεχωρίζουν η απόκτηση της διαγώνιας Γιοβάνη από τον ΖΑΟΝ και της Μαυροβούνιας ακραίας Τσβίγιοβιτς, μαζί με την επίσης ακραία Μιλεντίγιεβιτς, τις πασαδόρους Χατζηγρηγορίου, Λογαρά, και την κεντρικό Κούση, ο αθηναϊκός σύλλογος παρουσιάζεται έτοιμος, ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πατήσει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Από την άλλη και η ομάδα της Μεσσηνίας που βρίσκεται σταθερά στην τετράδα, θέλει μέσα στην σκληρή έδρα της, μόνο νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με την πρώτη τριάδα αντιπάλων που έχουν πιο βατά παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα αήττητα και πρωτοπόρα Πεύκα υποδέχονται στην έδρα τους τον συμπολίτη Αίαντα με στόχο το τρίποντο, και την συνέχιση του μεγάλου σερί που έχουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Στην έκτη σερί νίκη σκοπεύουν οι δεύτερες Αμαζόνες που υποδέχονται την Κυριακή στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής την αδύναμη ΧΑΝΘ, ενώ ο ισόβαθμος αλλά τρίτος Απολλώνιος έχει επικίνδυνη έξοδος στη Θεσσαλονίκη με τον Βότση που παίζει στην έδρα του ελεύθερα  και έχει κάνει μεγάλες εκπλήξεις.

Σπουδαίο ματς στα Βριλήσσια, όπου η γηπεδούχος ομάδας με ενισχυμένο ρόστερ από καρέ μεταγραφών (Αναγνώστου, Μπακοδήμου, Μικρουδάκη, Μελετιάδη), υποδέχεται την Κόρινθο με στόχο τη δεύτερη νίκη της σεζόν που θα της δώσει ψυχολογία και ώθηση για την παραμονή. Από την άλλη η έβδομη Κόρινθος με δύο ξένες και μια καλή έμπειρη ομάδα, θα επιδιώξει το διπλό που θα την διατηρήσει σε τροχιά πέμπτης θέσης.

Τέλος οι ουραγοί Μακεδόνες αντιμετωπίζουν τον Πορφύρα με στόχο να πάρουν την πρώτη νίκη στην κατηγορία ενώ ο ένατος Πορφύρας θέλει μόνο τρίποντο για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.  Ρεπό έχει η Ελπίδα Αμπελοκήπων

Pre League Γυναικών - 12η αγωνιστική

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023


Γυμναστήριο Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Μάλφας, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Γυμναστήριο Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μαύρος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Γυμναστήριο Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Γυμναστήριο Κυμίνων, 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Μπέλλος Ι., Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 20.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μαλακίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ