1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2023 23:16

Διπλό χτύπημα των Βριλησσίων με Μικρουδάκη και Μελετιάδη

Με δύο ακόμη πολύ δυνατές προσθήκες τις Αναστασία Μικρουδάκη και Όλγα Μελετιάδη, ενισχύθηκαν τα Βριλήσσια που πλέον μαζί με τις Ειρήνη Αναγνώστου και Φαίη Μπακοδήμου, διαθέτουν πλέον ένα πολύ πιο ισχυρό και δυνατό ρόστερ που αναμένεται να τους δώσει ώθηση για μια μεγάλη βαθμολογική αντεπίθεση.

Η Αναστασία Μικρουδάκη που αγωνίζεται ακραία με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και επέστρεψε στα Βριλήσσια μετά απο πέντε χρόνια, αποχώρησε από τον διαλυμένο ΖΑΟΝ, ενώ η εντυπωσιακή κεντρική Όλγα Μελετιάδη προέρχεται από το Αιγάλεω και τη Volley League.

Η ανακοίνωση του Φ.Ο.Β για τις δύο αθλήτριες που θα αγωνιστούν κόντρα στην Κόρινθο το Σάββατο, αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της ακραίας Αναστασίας Μικρουδάκης και της κεντρικής, Όλγα Μελετιάδη.

Αρχικά η Αναστασία που επέστρεψε στον ΦΟΒ μετά από πέντε χρόνια (2015-18), εχει γεννηθεί στις 20/5/ 1994 εχει ύψος 1μ80, και έχει αγωνιστεί  σε Παπάγου, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΖΑΟΝ.

Επίσης η πολύπειρη Όλγα Μελετιάδη ( 27/12/1988) εχει γεννηθεί στα Φάρσαλα και εχει φορέσει την φανέλα των Φαρσάλων, Φιλαθλητικού Λάρισας, Πετρούπολης, Ένωση Βύρωνα, Θέτιδα Βούλας, ΓΣ Ηλιούπολης, ΖΑΟΝ και δύο φορές αγωνίστηκε στο Αιγάλεω.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία και την Όλγα στην οικογένεια των Βριλησσίων και τους ευχόμαστε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ