1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2023 16:27

Στον Απολλώνιο η ταλαντούχα Σωτηρία Μότσιανου

Την απόκτηση της 19 χρονης λίμπερο, Σωτηρίας Μότσιανου από τον Καμπανιακό, γνωστοποίησε ο Απολλώνιος.Η ανακοίνωση του συλλόγου του Κερατσινίου για την νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια που άφησε την Θεσσαλονίκη για να κάνει το βήμα παραπάνω στην Πρι Λιγκ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Μότσιανου Σωτηρία (λίμπερο).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Σωτηρία ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Απολλώνιου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον Προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από μεριάς μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην επίτευξη του φετινού στόχου που έχει θέσει η ομάδα μου''.

Ευχόμαστε στη Σωτηρία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες! Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του ΑΣ Καμπανιακός και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Αλεξούδη για την άψογη συνεργασία, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ