1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2022 23:29

Πρι Λιγκ Γυναικών: Αμφίρροπα ντέρμπι σε Ν. Σμύρνη και Πειραιά

Σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά εστιάζεται το ενδιαφέρον της 9ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ γυναικών. Αρχικά στο πρώτο χρονικά ματς στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πανιώνιος υποδέχεται σε μεγάλο ντέρμπι τις Αμαζόνες.
Η ομάδα της Ν. Σμύρνης θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά την ήττα σοκ από την Ελπίδα Αμπελοκήπων βρίσκεται στην όγδοη θέση και θέλει μονο τρίποντο, ώστε να μπει σε τροχιά τετράδας.

Από την άλλη οι Αμαζόνες με πολύ καλή ψυχολογία, η οποία προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Πορφύρα και Απολλώνιο, θέλουν να συνεχίσουν τον… καλπασμό τους με νέο θετικό αποτέλεσμα που θα τις διατηρήσει στην τετράδα.

Κομβικό ματς και στο «Σαλπέας», όπου ο Πορφύρας υποδέχεται τα πρωτοπόρα Πεύκα. Οι φιλοξενούμενες με 8/8 θέλουν να περάσουν αλώβητες από το κλειστό του Πειραιά, και να παραμείνουν στην κορυφή πρώτες και αήττητες.

Από την άλλη οι γηπεδούχες του Πορφύρα που βρίσκονται στην πέμπτη θέση είναι αποφασισμένες να παλέψουν με πάθος, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Στην έδρα του στο Κερατσίνι επιστρέφει ο Απολλώνιος που μετά την πρώτη του φετινή ήττα από τις Αμαζόνες, θελει κόντρα στα Βριλήσσια να επιστρέψει στις νίκες και να επωφεληθεί από τυχόν απώλεια των Πεύκων.. Οι φιλοξενούμενες που τον τελευταίο καιρό έχουν δείξει σημμαδια βελτίωσης θα παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα.

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο Απόλλωνας Καλαμάτας που θεωρητικά έχει εύκολη αποστολή κόντρα στους ουραγούς Μακεδόνες, και θέλουν μόνο τρίποντο για να παραμείνουν στην πρώτη τριάδα.

Την τρίτη σερί νίκη της θέλει να πετύχει η Κόρινθος με αντίπαλο την αδύναμη ΧΑΝΘ. Η Πελοποννησιακή ομάδα που προέρχεται από ρεπό, θέλει καθαρό τρίποντο ώστε με συνδυασμό αποτελεσμάτων να μπει τετράδα.

Τέλος ανοιχτό ματς στον Εύοσμο, όπου ο ενδέκατος Αίαντας θα λύσει τις διαφορές του με την νεοφώτιστη και ενθουσιώδη Ελπίδα που είναι στην όγδοη θέση, προέρχεται από μεγάλο τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο και είναι στην ένατη θέση με 11 πόντους.

Pre League Γυναικών - 9η αγωνιστική

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

«Ανδρέας Βαρίκας», 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Πρέντζας, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 17.00: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Μπουκουβάλα, Τσιούλα, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Σπίνας, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων, 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μούζουλας, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

«Π. Σαλπέας», 18.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Προκοπίου, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

«Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Τσίτσικας Νεσ., Βλάχος, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ