1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2022 22:19

Μανώλης Πρασανάκης: «Χαιρόμαστε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο»

Χαμόγελα στην Κόρινθο για την σπουδαία νίκη της γυναικείας ομάδας με 3-0 κόντρα στον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών που έφερε το σύλλογο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας αλλα και για την μεγάλη συμπαράσταση των φιλάθλων.

Ο προπονητής της Κορίνθου Μανώλης Πρασανάκης τόνισε για την επιτυχία της Πελοποννησιακής ομάδας και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του σπ

«Η συγκέντρωση στην τακτική μας και η αγωνιστικότητα της ομάδας στις προπονήσεις και στον αγώνα, δείχνουν τις δυνατότητες μας. Είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται μέρα με την μέρα. Χαιρόμαστε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξη τους.» 

Επίσης στον ΑΣΠ ελπίζουν ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει την καλή της πορεία μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, καθώς αρχικά το Σάββατο 26/11 θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα, μετά από ρεπό θα αγωνιστεί στις 10/12 κόντρα στη ΧΑΝΘ ακολουθεί στις 17/12 νέο ταξίδι στη συμπρωτεύουσα για το ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Το τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές, θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας κόντρα στις Αμαζόνες στις 21/12.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ