1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2022 23:29

Πρι Λιγκ Γυναικών: Ντέρμπι σε Ν. Ερυθραία, Βριλήσσια και Κόρινθο

Εκτός έδρας δοκιμασία για τους πρωτοπόρους Πεύκα και Απόλλωνα Καλαμάτας στην 4η αγωνιστική της Πρι λιγκ γυναικών.

Αρχικά οι γηπεδούχες που έχουν μια νίκη και μια πρόσφατη ήττα από τα Πεύκα, υποδέχονται την Μεσσηνιακή ομάδα με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να πάρουν ψυχολογία και να πλησιάσουν στην κορυφή. Από την άλλη ο Απόλλωνας έρχεται με φόρα και αυτοπεποίθηση από τις τρεις συνεχείς νίκες, και αν καταφέρει και φύγει με νέο θετικό αποτέλεσμα, θα πάρει σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα και θα εδραιωθεί στην κορυφή.

Με την απόλυτη συγκομιδή πόντων κατεβαίνουν στην Αθήνα και οι έτεροι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, οι Πρωταθλητές Πεύκων. Η ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη παίζει στα Βριλήσσια, κόντρα στον ΦΟΒ και ελπίζει η ομάδα του να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρία να κρατηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Βριλησσίων που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες και έκανε ρεπό προχτές, θα τα δώσει όλα για την πρώτο φετινό τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική «ανάσα».

Σημαντικό ματς στην Κόρινθο όπου ο ΑΣΠ υποδέχεται τον Πορφύρα. Και οι δύο ομάδες εχουν από μία νίκη που σημείωσαν την 3η αγωνιστική, και με καλή ψυχολογία, θα κυνηγήσουν ένα ακόμη τρίποντο. Η Κόρινθος θέλει την πρώτη εντός έδρας επιτυχία και η ομάδα του Πορφύρα το διπλό που θα της δώσει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια.

Στην Θεσσαλονίκη, κόντρα στον σκληρό Εύοσμο θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Απολλώνιος. Η ομάδα του Κερατσινίου με εξαιρετική ψυχολογία από το καθαρό τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο, φιλοδοξεί να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει «κτίσει» από την Α2, ώστε να πλησιάσει στην κορυφή.Ο Αίαντας που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους στην έδρα του θέλει τη νίκη για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση.

Επίσης ο τρίτος Βότσης που είναι αήττητος έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην γηπεδούχο Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία παίζει με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό και στοχεύει στην παραμονή της.

Απρόβλεπτη τη Θεσσλονικιώτικη κόντρα ΧΑΝΘ-Μακεδονων την Κυριακή με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει κακό ξεκίνημα, θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη που θα τους δώσει αισιοδοξία για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.  Ρεπό έχει ο Πανιώνιος.

Pre League Γυναικών - 4η αγωνιστική

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022


«Ι. Λεμονίδης» 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Βριλησσίων 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κορίνθου 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

«Στ. Καλαϊτζής» 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Προκοπίου, Τόλιος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Δ.Α.Κ. Ευόσμου 16.30: Α.Π.Σ. Αίας - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Μπέλλος Ι., Σταυρίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

«Μ. Τσικίνας» 19.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Μπουκουβάλα, Κουκουμάκας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

 Βαθμολογία της κατηγορίας ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ