1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2022 22:41

Pre League Γυναικών: «Κρας τεστ» σε Πεύκα και Κερατσίνι

Δύο μεγάλα ντέρμπι σε Πεύκα και Κερατσίνι ξεχωρίζουν στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.Αρχικά τα Πεύκα που είναι από τους διεκδικητές και φέτος της ανόδου και έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες εντός Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ, Ελπίδα Αμπελοκήπων)  με όπλο τις δύο ξενες,(Κομλένοβιτς-Μίγιτς) υποδέχονται στις 18.00 σε πολύ δυνατή αναμέτρηση τις Αμαζόνες που είναι και αυτές στο γκρουπ των φαβορί.

Από την άλλη η ομάδα της Ν. Ερυθραίας που πέρυσι υποβιβάστηκε από την Volley League κατάφερε να ανασυγκροτηθεί πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ρόστερ αποκλειστικά με σπουδαίες ελληνίδες παίκτριες, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να «σπάσει» την έδρα της αντιπάλου της, ώστε να ξεκινήσει μια πολυ καλή πορεία. Οι φιλοξενούμενες έχουν ένα αγώνα λιγότερο, αφού στην πρεμιέρα είχαν ρεπό.

Μεγάλο κρας τέστ έχουμε στο Κερατσίνι από δύο ομάδες πολύ φιλόδοξες και πρωταθληματικά ρόστερ. Ο νεοφώτιστος Απολλώνιος μετά το περυσινό αήττητο πρωτάθλημα στην Α2, έβαλε και φέτος τον πήχη πολύ ψηλά με στόχο μια δεύτερη σερί άνοδο. Ο Πειραιώτικος σύλλογος κράτησε ένα περυσινό βασικό κορμό, πήρε νέο προπονητή τον έμπειρο Νίκο Μπουτσουρή αντι της Κάταλιν Κις, ισχυροποιήθηκε με σημαντικά ονόματα παικτριών από ομάδες της Volley League, και με αμιγώς ελληνικό ρόστερ θα κυνηγήσει την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου του.

Από την άλλη και ο Πανιώνιος μετά από αρκετά "πέτρινα" χρόνια που είχε στόχο την παραμονή στην κατηγορία, έκανε την ανατροπή. Οργανώθηκε διοικητικά και αγωνιστικά, πήρε ένα από τους κορυφαίους προπονητές του βόλεϊ, τον Κυριακο Καμπερίδη, κράτησε ένα βασικό πυρήνα παικτριών όπως ο σημερινός του αντίπαλος, και με την προσθήκη της Κουβανέζας Αλβάρες δημιούργησε επίσης ενός ανταγωνιστικό ρόστερ με το οποίο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την μετάβαση της στην ψηλότερη κατηγορία.

Το ματς ξεκινάει στις 20.00 στο κλειστό του Κερατσινίου με τις γηπεδούχες να έχουν μία νίκη και ένα ματς λιγότερο εξαιτίας ρεπό, ενώ ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει με δύο νίκες και έξι πόντους και είναι στην κορυφή μαζί με Πεύκα και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Με το μυαλό στα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι, ο τρίτος της κορυφής, Απόλλωνας Καλαμάτας υποδέχεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τη νεοφώτιστη και ενθουσιώδη Ελπίδα Αμπελοκήπων, με στόχο το 3/3 και την συνέχιση της παραμονής στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

 Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

«Π. Σαλπέας» 15.45: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Δ.Α.Κ. Πεύκων 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Δρανίτσας, Σταυρίδης Στ., Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Παραλίας 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Χανδρινός, Σπίνας, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Βότση 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Γεωργιάδης Εμ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Λούμσι, Παρατηρητής: Σιδηράς.

«Π. Νικολαΐδης» 20.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Βελώνης, Χατζηβασιλείου, Επόπτες: Ιωάννου Δημ., Σταθοπούλου Μ., Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

 Η βαθμολογίας της Πρι Λιγκ ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ