Εκτυπώστε τη σελίδα
22-09-2022 19:32

«Διπλό» των Βριλησσίων στο Μαρκόπουλο με Βραζιλιάνικη «σφραγίδα»

Νίκη με 3-1 η οποία συνδυάστηκε από εντυπωσιακή εμφάνιση πέτυχαν στο Μαρκόπουλο, τα Βριλήσσια στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Από την ομάδα των βορείων προαστίων που από φέτος θα έχει «λάτιν σφραγίδα», ξεχώρισαν τα δύο νέα αποκτήματα του συλλόγου, οι Βραζιλιάνες, Εμιλιάνα Ντε Φονσέκα και η Τζουλιάνα Σούσα Σίλβα, οι οποίες έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του συλλόγου.

Οι δύο ακραίες (η Φονσέκα είναι 1μ87 και η Σίλβα1μ83), δημιούργησαν αίσθηση με τα σπουδαία αθλητικά τους προσόντα, την εξαιρετική τεχνική που διαθέτουν και την μεγάλη ευκολία στο σκοράρισμα, ενώ έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την ποιοτική διαφορά για την οποία αποκτήθηκαν.

Η χθεσινή εμφάνιση των δύο «σελεσάο» σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο και των ελληνίδων αθλητριών του ρόστερ, έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία του ΦΟΒ, στη νέα Πρι Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτριες του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, πλην της απόδοσης των δύο Βραζιλιάνων, ξεχώρισαν για το αποτελεσματικό τους μπλοκ και το δύσκολο σερβίς.

Από την άλλη πλευρά το γηπεδούχο Μαρκόπουλο φάνηκε κατά διαστήματα, καθώς παρατάχθηκε με πολλές απουσίες που είχε για διαφόρους λόγους. Ο Ιταλός κόουτς Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο, δοκίμασε πολλά και διαφορετικά σχήματα με όσες υγιείς παίκτριες είχε στην διάθεση και πάλεψε όσο μπορούσε κάθε σετ.

Τα σετ 1-3 (25-17 16-25 19-25 21-25)