1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2022 12:53

Έπιασε δουλειά ο Πορφύρας με στόχο την επιστροφή στη Volley League

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται ο Πορφύρας, ο οποίος θα είναι μία από τις 13 ομάδες της Pre League Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και γι'αυτό το λόγο επέστρεψε στη τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Μανώλης Αποστογιωργάκης, ο οποίος ήταν προπονητής του Πορφύρα πριν 13 χρόνια.

Ο Πορφύρας έκανε επτά προσθήκες φέτος και πρόκειται για τις: Ελευθερία Ιωαννίδου (Θρίαμβος ), Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Δώρα Γκολφινοπούλου (Θρίαμβος), Μαριάννα Λιάρου (Αφροδίτη), Βενετία Ατέσογλου (Ολυμπιακός), Ελενα Γεωργιάδου (Καβάλα), Μαρί Μπλουμ (Σάο Καετάνο-Βραζιλία).

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης δήλωσε: «Περιμένουμε να δουλέψουμε πολύ και σκληρά. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και γεροί στο γήπεδο. Θέλουμε καλή διάθεση και προσπάθεια. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την άνοδο και στο τέλος να ανέβουμε ξανά στην Α1».

Η Εβελίνα Θαλασσινού τόνισε: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, όμως, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να πετύχουμε θα δουλέψουμε πολύ, μόνο με δουλειά θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Η Πετρίνα Μπουτσελάκου είπε: «Θα κερδίσει η δουλειά, η πειθαρχία και το δέσιμο της ομάδας. Είμαι πολύ αισιόδοξη για φέτος, αλλά βέβαια περιμένω ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ολα όμως θεωρώ ότι θα πάνε καλά».

Η Μαρί Μπλουμ δήλωσε: «Είχα προτάσεις από την Βραζιλία, αλλά, άκουσα πολύ καλά λόγια για τον Πορφύρα και μου τα επιβεβαίωσε η επίσης Βραζιλιάνα Ταϊνά Ροντρίγκες που έπαιζε εδώ για 2 χρόνια. Θέλουμε το πρωτάθλημα και την επιστροφή στην Α1. Περιμένουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά, θα προσπάθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο ώστε να γυρίσει ο Πορφύρας στην Α1. Μου αρέσει πολύ ο Πειραιάς, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, είμαι καλά εδώ και αισιόδοξη για τη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ