1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2022 20:08

Με «σχέδιο Μαρτίκα» ξεκίνησε προετοιμασία ο Απολλώνιος

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία πριν δύο μήνες αλλά στο Κερατσίνι άνοιξε … ένας νέος «κύκλος» του γνωστού ριαλίτι επιβίωσης! Αιτία η παρουσία του δημοφιλέστατου πρώην παίκτη, Σπύρου Μαρτίκα, στην προετοιμασία του Απολλώνιου.

Ο «Ελ προφεσόρ» που είναι κάτοικος Κερατσινίου και ιδιοκτήτης φαρμακείων της πόλης, έδωσε το παρών στην πρόσφατη πρεμιέρα των προπονήσεων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και από τα φαβορί ανόδου της Πρι Λιγκ, όπου καλωσόρισε τον προπονητικό τιμ και τις αθλήτριες του συλλόγου μαζί με τα μέλη της διοίκησης.

Όσον αφορά το ξεκίνημα της ομάδας αυτό έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με την ομάδα του Απολλώνιου, να διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη ρόστερ των τελευταίων χρόνων και μεγάλο στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αρχικά ο πολύπειρος προπονητής Νίκος Μπουτσουρής δήλωσε:

" Από τη Διοίκηση του Απολλώνιου Κερατσινίου, ξεκινάει μία νέα προσπάθεια στην κατηγορία της pre league. Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του project και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε η ομάδα στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτό το απαιτητικό και σκληρό πρωτάθλημα, να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Σίγουρα έχουμε φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους, που μέσα από την προσήλωση και την καθημερινή δουλειά, θέλουμε να πετύχουμε. Καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς για όλους."

Η αρχηγός Ευανθία Λάβδα δήλωσε

" Άλλη μια αγωνιστική χρόνια έχει ήδη ξεκινήσει. Είμαστε μια νέα ομαδα με καινούρια πρόσωπα, από τις αθλήτριες μέχρι το προπονητικό τιμ, που κοινό έχουμε όλοι το ίδιο ,υψηλές φιλοδοξίες, διάθεση και όρεξη, η οποία φαίνεται ήδη στις πρώτες μας προπονήσεις.

Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε σε πρώτη φάση, είναι να φτιάξουμε πάνω από όλα ένα γερό και δυνατό σύνολο, όπου θα είναι μαζί στα καλά και στα κακά, πάντα όμως με το βλέμμα στραμμένο στον στόχο. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε με αυτή την διάθεση και σε συνδυασμό με την καλή επικοινωνία, την συνεργασία, την συγκέντρωση και πάνω απ’ ολα με την υγεία μας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε όλα όσα επιθυμούμε και ατομικά, αλλά και ομαδικά ο καθένας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω γι' άλλη μια χρόνια τη Διοίκηση που είναι δίπλα μας ακόμα κι από τις πρώτες ήδη μέρες, παρέχοντας μας ότι χρειαζόμαστε προκειμένου να είμαστε όλοι χαρούμενοι για να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τους στόχους που έχουμε θέσει. "

Η λίμπερο Ευα Τουλγάριδου τόνισε

" Η φετινή σεζόν στην preleauge προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η Διοίκηση της ομάδας, καθώς και το προπονητικό team είναι στο πλάι μας σε ότι και αν χρειαστούμε, έτσι ώστε μοναδικός μας στόχος ως αθλήτριες να είναι η αποδοτικότητά μας στο γήπεδο. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες όλων των σωματείων και μακάρι να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. "

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ