1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2022 19:53

Κυριάκος Καμπερίδης: «Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στην Pre League.
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Κυριάκος Καμπερίδης σχολίασε την έως τώρα παρουσία της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του ίδιου και των αθλητριών του είναι η κατάκτηση της ανόδου.

Για την επιστροφή του στον Πανιώνιο είπε: «Προσπαθούμε να κάνουμε μία καινούργια δουλειά με καλούς συνεργάτες, καλές παίκτριες. Ο στόχος της ανόδου ήταν δελεαστικός οπότε μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε κάτι δυνατό».

Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας σχολίασε: «Οι πρώτες δέκα μέρες που συμπληρώσαμε ήταν εισαγωγικές. Βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτριες μετά το καλοκαίρι. Το κλίμα είναι πολύ καλό, η ποιότητα των αθλητριών και σαν τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και σαν χαρακτήρες είναι δεδομένα καλή. Ελπίζουμε χρόνο με το χρόνο να κάνουμε μία καλή ομάδα.

Για τον στόχο της ομάδας ξεκαθάρισε: «Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ