1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2022 22:03

Απο Πανθηρίνα... Αμαζόνα η Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου

Αν και ανακοινώθηκε στις 7/6 η Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου στο ρόστερ του Πανιωνίου, τελικά η συμφωνία «χάλασε», και η 20 χρόνη αθλήτρια μετά από δύο μήνες επαφών οριστικοποίησε τελικά την συμμετοχή της στη νέα Πρι Λιγκ ως δεύτερη πασαδόρος στις φιλόδοξες Αμαζόνες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας Αμαζόνες είναι στην ευχάριστηθέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του, με την αθλήτρια ΝαυσικάΜαραθοκαμπίτου. Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια, που γεννήθηκε το 2002 και έχει ύψος 1,73μ., αναμένεται να ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ από τη θέση της πασαδόρου.

Η 20χρονη Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου σε δηλώσεις της τόνισε για τη συνεργασία της με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ."Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθώ κι εγώ στο πολύ καλό σύνολο της ομάδας των Αμαζόνων. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη αγωνιστική χρόνια, χωρίς τραυματισμούς πάνωαπό όλα''.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. εύχεται στην Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου, υγεία και καλή επιτυχία»

 

Αμαζόνες ρόστερ

Πασαδόροι: Ελένη Βυθούλκα, Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου.

Ακραίες: Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Νάσια Φακοπουλίδου, Ερμίνα Γκέκοβιτς, 'Ελλη Κόνιαρη

Διαγώνιες: Σοφία Γκρέκα,

Κεντρικές: Άννα Μαρία Καλή, Χριστίνα Νικολαίδου, Μαρία Νομικού

Λίμπερο: Σοφία Γκιαούρη, 'Ελενα Τζαφέρη

Προπονητής: Βασίλης Πανδής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ