1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2022 21:37

Στον Πορφύρα επέστρεψε η Δώρα Γκολφινοπούλου

Παίκτρια του Πορφύρα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας είναι και πάλι η Δώρα Γκολφινοπούλου. Η 32χρονη (1μ73) 'έμπειρη Πατρινή πασαδόρος συμφώνησε με την διοίκηση της Πειραϊκής ομάδας να επιστρέψει (αγωνίστηκε το 2014-18) και πάλι στο κλειστό του Σαλπέας, μετά από μια σερί τετραετίας στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ, με την φανέλα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:« Μετά από 4 χρόνια, η Δώρα Γκολφινοπούλου επιστρέφει στον Πορφύρα, καθώς συμφώνησε να φορέσει ξανά την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Η 32χρονη Πατρινή πασαδόρος ( που έπαιξε στον Πορφύρα την τετραετία 2014-2018, διάστημα στο οποίο προσέφερε πολλά και ως προπονήτρια στην Ακαδημία μας, καθώς είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ), με την εμπειρία και το ήθος της καλείται να συνεισφέρει και εκείνη από την πλευρά της στην '' επανεκκίνηση '' της ομάδας μας που ετοιμάζεται για το ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια και 7 από τις 16 αθλήτριες της, μεταξύ 16 και 18 ετών.

Η Δώρα αγωνίσθηκε στην Α1 με τον Πορφύρα και κατέκτησε μαζί μας το πρωτάθλημα στην Α2 την επομένη σεζόν, ενώ στην τελευταία τετραετία έπαιζε στην Β΄ Εθνική με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.»

Πορφύρας ρόστερ

Πασαδόροι: Ελένη Γεωργιάδου, Τζ'ενη Μπάγια, Δώρα Γκολφινοπούλου

Ακραίες:  Μαρία Σωτηρίου, Βενετία Ατέσογλου, Εβελίνα Θαλασσινού, Ελένη Παγωμένου

Διαγώνιες: Ελευθερία Ιωαννίδου, Aναστασία Σακιζλή

Κεντρικές: Μαρία Σάντε, Αναστασία Ποντικάκη, Φραγουλά Τζένη

Λίμπερο: Πετρίνα Μπουτζελάκου

Προπονητής: Μανώλης Αποστολογιωργάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ