1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2022 14:07

Την 'Αντζελα Παπά ανακοίνωσε η Κόρινθος

Σημαντική μεταγραφική κίνηση που δυναμώνει την επίθεση του έκανε η Κόρινθος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης διαγώνιας (1μ83) Άντζελας Παπά, η οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΠ Κόρινθος

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος με χαρά καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας τη διαγώνια Αντζελα Παπά.Η Άντζελα Παπά ξεκίνησε την καριέρα της από το Αρκάδι, εν συνεχεία μετακόμισε σε ΑΕ Ρέντη, ΑΣ Ηλιούπολη και ΓΣ Ηλιούπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε και στη Volley League Γυναικών.

Tη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής Düsseldorf, την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ.Η 25χρονη διαγώνια έχει ύψος 1,83. Ασχολείται ενεργά και με το beach volley.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο korinthosvolley.gr, η Άντζελα Παπά ανέφερε

“Χαίρομαι πολύ που η νέα αγωνιστική σεζόν θα με βρει στην ομάδα τoυ ΑΣΠ Κόρινθος. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες”.

Κόρινθος ρόστερ

Πασαδόροι: Κλειώ Βενέτη, 'Ελσα Πατουχέα

Ακραίες: Χαρα Σπυροπούλου

Διαγώνιες: 'Aντζελα Παπά

Κεντρικές: Ραφαηλία Κυπαρίσση

Λίμπερο: Μαριάννα Μαργαριτη

Προπονητής:  Μανώλης Πρασανάκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ