Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2022 14:45

Αμαζόνα ντύθηκε η Ερμίνα Γκέκοβιτς

Αμαζόνα ντύθηκε η Ερμίνα Γκέκοβιτς. Η 17χρονη (1μ80) εξαιρετικά ταλαντούχα ακραία εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Ερυθραίας, με στόχο να την ενισχύσει επιθετικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος στην Πρι Λιγκ αλλα και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση για τη νεαρή αθλήτρια που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, αναφέρει:

« Ο Αθλητικός Ομιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ταλαντούχα ακραία Ερμίνα Γκέκοβιτς.

Η νεαρή αθλήτρια, που γεννήθηκε το 2005 και έχει ύψος 1.80 μ, προβλέπεται να ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, αλλά και το τμήματων Νεανίδων. Κατά την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγάλεω.

Σε δηλώσεις της η Ερμίνα Γκέκοβιτς, τόνισε για τη συνεργασία της με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ:“Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια των Αμαζόνων. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Βασίλη Πανδή και τον πρόεδρο κ. Χάρη Ντιγριντάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Το πρωτάθλημα προβλέπεται πολύ ανταγωνιστικό και δεσμεύομαι ότι θα δώσω τονκαλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και της αξίζουν.Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους μας και μία αγωνιστική περίοδο χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.»

Από την πλευρά του το Δ.Σ. εύχεται στην Ερμίνα Γκέκοβιτς, υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.»

  Αμαζόνες ρόστερ

Πασαδόροι: Ελένη Βυθούλκα

Ακραίες: Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Νάσια Φακοπουλίδου, Ερμίνα Γκέκοβιτς

Διαγώνιες: Σοφία Γκρέκα

Κεντρικές: Άννα Μαρία Κάλη, Χριστίνα Νικολαίδου, Μαρία Νομικού

Λίμπερο:

Προπονητής: Βασίλης Πανδής