Εκτυπώστε τη σελίδα
21-06-2022 20:57

Εντυπωσιακά «Αμαζόνεια 2022» στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας με 600 παιδιά και λαμπερούς καλεσμένους

Με τη συμμετοχή 600 και πλέον γονέων, αθλητών και αθλητριών, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού «Αμαζόνεια 2022», στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας «Σ. Καλαϊτζής».

Μετά από δύο χρόνια αποχής, η «δίψα» των αθλητών και αθλητριών να παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους στο χώρο του βόλεϊ και της ενόργανης, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας ενός ολόκληρου χρόνου, αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της εκδήλωσης, προκαλώντας το αδιάκοπο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν με τουρνουά βόλεϊ μεταξύ των ακαδημιών των Αμαζόνων και φιλοξενούμενων συλλόγων. Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις των υποστηρικτών αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων και προπονητών του συλλόγου, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις εντυπωσιακές επιδείξεις του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής.Ιδιαίτερη στιγμή για τον σύλλογο ήταν η θέσπιση ενός ειδικού βραβείου Αθλητισμού, το οποίο φέτος απονεμήθηκε στον Ιατρό κ. Αναστάσιο Τόκη, Διευθυντή Ορθοπαιδικής Κλινικής, στο Metropolitan Hospital για την πολυετή προσφορά του στις Αμαζόνες και εν γένει στον Αθλητισμό.

Τη μεγάλη ετήσια γιορτή των Αμαζόνων τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Νικόλαος Βούτσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» κος Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κος Γεώργιος Σκορδίλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτριος Ανδρεαδάκης

Το παρών έδωσαν τα νέα αποκτήματα της γυναικείας ομάδας κα Μαρία Νομικού, κα Χριστίνα Νικολαϊδη και κα Ερμίνα Γκέκοβιτς, ο προπονητής κος Βασίλης Πανδής και ο βοηθός προπονητή κος Γιώργος Μπαλλαγιάννης.