1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2022 18:24

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Απόλλωνα Καλαμάτας με Μαυροειδή και Ξανθή

Διπλή μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας ενόψει της ενίσχυσης του, στο νέο δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. Συγκεκριμένα η Μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε την Πατρινή πασαδόρο, Άννα Μαυροειδή και την Βολιώτισσα ακραία, Ξένια Ξανθή που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

« Με δυο ιδιαίτερα ταλαντούχες παίκτριες που διακρίνονται για το πάθος τους και την επιθυμία τους για εξέλιξη ενισχύεται ο σύλλογος μας με στόχο την ανάδειξη νέων παιδιών.Η πασαδόρος Άννα Μαυροειδή μας έρχεται απο την Πάτρα .Η Άννα έχει παίξει σε Ολυμπιάδα Πατρών, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πατρών βοηθώντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της κάθε ομάδας. Η Άννα επίσης ήταν προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων του Απόλλωνα Πατρών όπου επέδειξε ιδιαίτερες επιτυχίες.

Η ακραία Ξένια Ξανθή μας έρχεται απο τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αλεξανδρούπολη .Κατάγεται από το Βόλο Μαγνησίας και η αθλητική της πορεία ως τώρα, δείχνει ότι πρόκειται για μια συγκροτημένη με ιδιαίτερα προσόντα αθλήτρια. Είναι καθηγήτρια Ρώσικων Σπουδών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο Θοδωρή Βουρδόλη του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης για τη μεταγραφή της αθλήτριας, καθώς και τον φίλο Σάκη Μουστακίδη για τα πολύ καλά του λόγια.»

Το ρόστερ του Απόλλωνα μέχρι τώρα

Πασαδοροι: Ζωίδου Ελπινίκη,  Άννα Μαυροειδή

Ακραίες: Κόλλια Νίκη, Γιόλλα Ειρήνη, Ξένια Ξανθή

Κεντρικές: Αποστολοπούλου Λίνα, Τσομπανίδου Ειρήνη

Διαγώνιες: Τόσι Αναϊς

Λίμπερο: Γιόλλα Νίκη

Προπονητής: Μπάμπης Μυτσκίδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ