1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2022 22:08

Ανώτερη η Ελπίδα Αμπελοκήπων 3-0 την Πρέβεζα και πήρε το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στην Πρι Λιγκ

Πρωταθλήτρια της Β' Ζώνης της Α2 γυναικών αναδείχθηκε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία πήρε και την άνοδο για τη Pre League Γυναικών.Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες με 25 βαθμούς πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης στο «Ι. Λεμονίδης» για την 10η και τελευταία αγωνιστική του Γ' ομίλου της Β' Ζώνης, με την Ελπίδα τελικά να παίρνει τη νίκη με 3-0 (25-23, 25-14, 25-11) και παράλληλα να υποχρεώνει τις φιλοξενούμενες στην μοναδική φετινή ήττα που ήταν και η μοιραία.

Σοβαρή απώλεια για την ομάδα του Τσέκουρα, η απουσία της τραυματισμένης Κουβανής Γκίμπερτ που άλλαξε τις ισορροπίες και το κλίμα στο σύλλογο.

Αγωνιστικά ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο σετ, όταν οι «πράσινες» επικράτησαν των φιλοξενούμενων με 25-23. Η συνέχεια ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς η Ελπίδα ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της, οι ηττημένες κατέρρευσαν και το ματς τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες και έδωσε την ευκαιρία στις νικήτριες για μεγάλους πανηγυρισμούς.

Ακολούθησε η απονομή των χρυσών μεταλλίων από τα χέρια του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Μανώλη Ιωαννίδη, καθώς και η απονομή του κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας από τον πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ, Νίκο Δατσέρη, στην αρχηγό Μελίνα Παντελίδου.

Τα κορίτσια της Ελπίδας αφιέρωσαν το τρόπαιο και την άνοδο στις άτυχες συναθλήτριές τους Αλεξάνδρα Ράντοβιτς και Πέρσα Παπαδοπούλου, που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμπαικτριών τους.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-14, 25-11)

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παπάζογλου, Σκουλούδη, Παντελίδου, Σουπιώνη, Τζούριτς, Κοσμά / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Βασιλειάδου, Κεσεσίδου, Νώτη.

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Τσέκουρας): Σιούλα, Ρίτσα, Θεοδωράκη, Κούκα, Ζιώγου, Παρσούνα / Κοσμίδου (λ), Πατακιάρα (λ), Μητσοπούλου.

Όλα τα αποτελέσματα του Γ' Ομίλου της Β' Ζώνης ΕΔΩ.

Η βαθμολογία του Γ' Ομίλου της Β' Ζώνης ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ