Εκτυπώστε τη σελίδα
11-05-2022 14:44

Φιέστα ανόδου την Κυριακή (15/5) διοργανώνει το Αιγάλεω

Την ιστορική άνοδο στην Volley League θα πανηγυρίσει και επίσημα η ομάδα του Αιγάλεω, μια εβδομάδα μετά την επική ανατροπή με 3-2 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας στον τρίτο τελικό πλέι οφ. Έτσι με ανακοίνωση της, η διοίκηση του «Σιτι» καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό και να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες και την προπονητικό επιτελείο.

Πιο αναλυτικά:

«Tο τμήμα βόλεϊ του Αιγάλεω ΑΟ σας προσκαλεί στη φιέστα για την άνοδο της ομάδας μας στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.Σας περιμένουμε την Κυριακή 15/5 και ώρα 17:00 στο κλειστό γήπεδο Σταύρος Βενετης για να χειροκροτησουμε τα κορίτσια μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτη τη μεγάλη επιτυχία.

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Άγγελος Ανδριανος θα δώσει μία ξεχωριστή νότα στη φιέστα με την υπέροχη φωνή του. Μαζί του στα πλήκτρα θα είναι και ο μοναδικός Ματι Παλαιολόγος.

Στη εκδήλωση θα παρευρεθεί και η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος Γιώτα Τσιμπρικιδου.Θα πραγματοποιηθεί επίσης η απονομή των μεταλλίων για τη 2η θέση του πρωταθλήματος από την ΕΟΠΕ. Σας περιμένουμε!»