1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2022 21:42

Aπόλλωνας Καλαμάτας: Την Κυριακή 20/3 θα υποδεχθεί σε κρίσιμο ντέρμπι το Αιγάλεω

Την Κυριακή 20/3 (18.00) ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα υποδεχθεί τελικά  το Αιγάλεω σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Πρι Λιγκ.

Οι γηπεδούχες που κυκλοφόρησαν την ανάλογη αφίσα του ματς και κάνουν έκκληση στον κόσμο τους να γεμίσει το κλειστό της Παραλίας, έχουν μείνει στην τέταρτη θέση μετά από δύο σερί ήττες, και στο -8 από τα τρίτα Πεύκα, θέλουν πάση θυσία τρίποντο για να πλησιάσουν στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για απευθείας άνοδο.

Από την άλλη το φιλοξενούμενο και πολύ δυνατό Αιγάλεω που είναι στην δεύτερη θέση, θέλει να περάσει επίσης με καθαρό τρίποντο για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου ΖΑΟΝ, ο οποίος το Σάββατο (19/3) υποδέχεται τα Πεύκα, επίσης σε οριακό ντέρμπι, ώστε να περάσει στην κορυφή ενώ την Τετάρτη 23/3, οι δύο ομάδες στο κλειστό του "Σίτι" θα μονομαχήσουν σε τρομερό μεταξύ τους ντέρμπι.

Για την ίδια αγωνιστική ο Βότσης υποδέχεται τα μαχητικά Βριλήσσια. Την Τετάρτη 23/3 όλες οι ομάδες του Γ’ ομίλου θα αγωνιστούν για την εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική.

Η βαθμολογία του Γ ομίλου ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ