1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2022 13:43

Σκουλικάρης: «Κρατάμε του τρεις βαθμούς»-Τριανταφυλλόπουλος: «Είχαμε δύο πρόσωπα»

Επαγγελματική νίκη πέτυχαν τα Πεύκα κόντρα στα μαχητικά Βριλήσσια με 1-3 για την 6η αγωνιστική της Πρι λιγκ γυναικών και με το τρίποντο αυτό έμειναν σταθερά σε τροχιά ανόδου.

Οι δύο προπονητές σχολίασαν:

 Αρχικά ο Μανώλης Σκουλικάρης τονισε « Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο κρατάμε μόνο του τρεις βαθμούς. Συνολικά δεν παίξαμε καλά, και είχαμε μέτρια υποδοχή. Αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Στο δεύτερο σετ πιέσαμε τα Βριλήσσια στο σερβίς, όπου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1 ενώ στη συνέχεια μειώσαμε τα λάθη μας, και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πάντως όλα τα παιχνίδια σε αυτή την φάση θέλουν μεγάλη συγκέντρωση, υπομονή και προσπάθεια»

Ο προπονητής των Βριλησσίων και αναμορφωτής της ομάδας, Χρ. Τριανταφυλλόπουλος, υποστήριξε για την εικόνα του παιχνιδιού:

«Δυστυχώς η ομάδα μας στο συγκεκριμένο δύσκολο αγώνα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στα δύο πρώτα σετ αγωνιστήκαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι προσφέραμε πολύ ωραίο θέμα. Ήμασταν πάρα πολλοί καλοί σε όλα τα επίπεδα, αλλά δυστυχώς η απώλεια του δεύτερου σετ μας έριξε την ψυχολογία σε τέτοιο βαθμό, που από κει και πέρα τίποτα δεν πήγαινε καλά.

Δεν ήταν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας, στο τρίτο και τέταρτο σετ. Κατέρρευσε το μπλοκ και η υποδοχή με αποτέλεσμα να χάσουμε δίκια τον αγώνα. Εμείς συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Πεύκων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ