1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2022 19:20

Pre League Γυναικών: Κομβικά ντέρμπι σε Πεύκα και Αιγάλεω, μάχη Βριλησσίων-Βότση

Τρίτη αγωνιστική στα πλέι οφ Γυναικών (Γ’ ομιλος) με το ντέρμπι κορυφής Πεύκων-ΖΑΟΝ να ξεχωρίζει.Η φιλοξενούμενη ομάδα της Κηφισιάς που ενισχύθηκε μετά από 20 χρόνια με ξένη παίκτρια την Αμερικανίδα κεντρική, Ίγκριντ Χανσεν Τούντλαντ, προέρχεται από δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες με Απόλλωνα Καλαμάτας και Αιγάλεω, έχει πολύ καλή ψυχολογία και μια μίνι θετική παράδοση, αφού ο ΖΑΟΝ κέρδισε στην κανονική περίοδο και τις δύο φορές τον αντίπαλο της.

Από την άλλη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στο παιχνίδι επίσης με καλή ψυχολογία από τις δύο σερί νίκες με Βριλήσσια και Βότση εκτός έδρας ενώ έχει ενισχυθεί με δεύτερη ξένη, η μοναδική στην Πρι Λιγκ, την Αμερικανίδα πασαδόρο Πέτερσον και την διαγώνια, Άλκηστη Καραφουλίδου. Παράλληλα η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη θα παλέψει με αυτοπεποίθηση για να «σπάσει» την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στις φιλοξενουμένες.

Στο δεύτερο δυνατό ματς της ημέρας το Αιγάλεω αντιμετωπίζει τον επίσης δυνατό, Απόλλωνα Καλαμάτας. Το «Σίτι» μετά την ήττα από το ΖΑΟΝ και ενισχυμένο με την ακροδιαγώνια Αμερικανίδα Μπέρτικς, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να επωφεληθεί από το αοτέλεσμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Από την άλλη η ομάδα της Καλαμάτας, με μία νίκη στα δύο πρώτα ματς, θα παλέψει παθιασμένα για να κάνει την υπέρβαση σε μια δύσκολη και σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους.

Τέλος τα Βριλήσσια μετά από δύο εκτός έδρας ματς, όπου υπέστη ισάριθμες ήττες από Πεύκα και Απόλλωνα, επιστρέφουν στο γήπεδο τους για να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, το πρώτο φετινό τρίποντο στα πλέι οφ, με αντίπαλο το Βότση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με σοβαρή απουσία, αυτής της πασαδόρου Ζωίδου που λογω τραυματισμού χάνει τη σεζόν, κατεβαίνει για να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη στην κανονική περίοδο είχε επικρατήσει δύο φορές των Βριλησσίων.

 Οσον αφορά τα πλέι άουτ,  η πρωτοπόρος Κόρινθος που ξεκίνησε με 2/2 νίκες υποδέχεται την νεανική Άρτεμις Κορυδαλλού με στόχο ενα ακόμη τρίποντο ενω ο Πανιώνιος που έχει εναν αγώνα λιγότερο, αντιμετωπιζει σε επισης ενδιαφέρον ματς τη ΧΑΝΘ με στόχο να πάρει το πρώτο τρίποντο στα πλέι άουτ και να ανασάνει βαθμολογικά. Τελος σε αμφίρροπο ματς ο ΓΣ Ηλιούπολης υποδέχεται τους επικίνδυνους Μακεδόνες Αξιού.

Pre League Γυναικών - Γ' Όμιλος - 3η αγωνιστική

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση

Διαιτητές: Τσιτσικάς, Τόλιος, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Παρατηρητής: Ράπτης.

ΔΑΚ Πεύκων 18.00: ΑΣ Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπακοσμάς, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

«Στ. Βενέτης» 18.00: ΑΟ Αιγάλεω - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Αβραμίδης, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Pre League Γυναικών - Δ' Όμιλος - 3η αγωνιστική

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

«Α. Βαρίκας» 15.00: ΓΣ Πανιώνιος - ΧΑΝΘ

Διαιτητές: Οικονόμου Β., Προκοπίου, Γραμματεία: Πασπαλά, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κορίνθου 18.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Κατσούλης, Κτενάς, Γραμματεία: Λιόντου, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Παπαχατζής, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Παπανικολάου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Η βαθμολογία του Γ΄ομίλου ΕΔΩ.

 Η βαθμολογία του  Δ ομίλου ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ