1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2021 19:42

Pre League Γυναικών: Μονομαχία δεύτερης θέσης Πεύκων-ΖΑΟΝ, Αιγάλεω-Μακεδόνες, σκληρή κόντρα Βριλησσίων-Απόλλωνα Καλαμάτας

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ρετζίκι μεταφέρεται το ενδιαφέρον της 8ης αγωνιστικής του Α ομίλου της Πρι Λιγκ Γυναικών. Η ομάδα των Πεύκων που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον δεύτερο και «πληγωμένο» ΖΑΟΝ που ταλαιπωρείται από απουσίες.

Οι γηπεδούχες που έχουν 13 βαθμούς, στοχεύουν στο καθαρό τρίποντο που θα της φέρει εκείνες στην δεύτερη θέση ενώ από την άλλη ο ΖΑΟΝ που έχει 14, θα παλέψει με στόχο το «μπρέικ» που θα του δώσει αγωνιστική και ψυχολογική τόνωση. Στον πρώτο γύρο ο ΖΑΟΝ είχε επικρατήσει με 3-0.

Το πρωτοπόρο Αιγάλεω μετά την μεγάλο «διπλό» στο Ζηρίνειο, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΖΑΟΝ που του έδωσε «αέρα» 7 βαθμών από τον δεύτερο, υποδέχεται του Μακεδόνες Αξιού που βρίσκονται στην τέταρτη θέση και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και ότι βγει.

Από την άλλη το «Σίτι» που τρέχει με «σπασμένα φρένα» και χωρίς αντίπαλο έως τώρα, θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει το φοβερό αήττητο σερί (7/7) που έχει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τέλος η Κόρινθος υποδέχεται τον μαχητικό αλλά ουραγό Πανιώνιο που δεν έχει κανένα βαθμό μέχρι τώρα, με στόχο την νίκη που θα διακόψει το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών που έχει τις τελευταίες εβδομάδες.

Στον Β όμιλο οι δύο πρωτοπόροι παίζουν στην Αθήνα. Αρχικά ο αήττητος πρωτοπόρος Βότσης αγωνίζεται στην Ηλιούπολή κόντρα στον προτελευταίο του ομίλου ΓΣΗ που εχει 6 βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θελει να πετύχει μια ακόμη νίκη που θα την κρατήσει και πάλι μόνη στην κορυφή. Στο δεύτερο ματς του Β ομίλου, ο Απόλλωνας Καλαμάτας που είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή, έχει έξοδο κινδύνου στα Βριλήσσια.

Η Μεσσηνιακή ομάδα στοχεύει στο τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση και σε απόσταση βολής από τον Βότση. Από την άλλη οι γηπεδούχες που μεταμορφώνονται στην έδρα τους και βγάζουν πολύ πάθος και ενέργεια, βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου και θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα από τα φαβορί ανόδου, ώστε να διατηρήσουν την θέση που κατέχουν. Τέλος την Κυριακή, η ΧΑΝΘ που θα ξέρει το αποτέλεσμα των Βριλησσίων υποδέχεται την νεανική Άρτεμις, με σαφή στόχο το τρίποντο που θα την κρατήσει σε τροχιά τριάδας.

Pre League Γυναικών - Α' όμιλος - 8η αγωνιστική

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Δ.Α.Κ. Πεύκων 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Ζ.Α.Ο.Ν.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μπέλλος Εμ., Γραμματεία: Δεληκωστίδου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Στ. Βενέτης 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Τσίτσικας, Γεωργάκη, Γραμματεία: Καπουράνη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Κορίνθου 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Μαρκάτης, Χαμπιλού, Γραμματεία: Φίλης, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Pre League Γυναικών - Β' όμιλος - 8η αγωνιστική

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Βριλησσίων 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Απόλλων Καλαμάτας

Διαιτητές: Νικάκης, Μαύρος, Γραμματεία: Κρητικού, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Α' Ηλιούπολης 17.45: Γ.Σ. Ηλιούπολης - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Γεωργιάδης Στ., Παπαχατζής, Γραμματεία: Ιωάννου Μ., Παρατηρητής: Πολίτης.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021


Μ. Τσικίνας 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Γ.Σ. Άρτεμις
Διαιτητές: Δρανίτσας, Μαργαριτίδης, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητή: Τσοπάνογλου.

Βαθμολογία  Α ομίλου ΕΔΩ

Βαθμολογια Β ομίλου ΕΔΩ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ